zdravko87 Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Някой знае ли какво стана с Тутурутка - изведнъж просто ги спряха от ефир - а имаха албуми ( имам ги, много са добри ), касети ( още по-добри - бат' Рамбо... ). Хората от Варна да помагат ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Имам им двете касети със скечове. Хич не бяха зле. В началото бяха доста оригинални, но постепенно се изтъркаха. И все пак бяха добри времена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Някой знае ли какво стана с Тутурутка - изведнъж просто ги спряха от ефир - а имаха албуми ( имам ги, много са добри ), касети ( още по-добри - бат' Рамбо... ). Хората от Варна да помагат ...Аз съм от Варна И аз харесвах много Туторутковците и доста пъти съм се чудила какво става с тях. На скоро говорих с един приятел който се занимава с театър и участва в една театрална трупа. Той ми разказва, че се били разпуснали защото явно за онова време парите които се изкарвали по този начин, не са били достатъчни и затова се отказват... Незнам със сигурност, но това е просто което са ми разказвали. Иначе за Деян Милев (ако не се лъжа за името) знам че правеше скечове преди доста време в една от варненските дискотеки. За останалите наистина незнам какво стана с тях...Доста жалко за тях, защото ако сега ги имаше щяха да разбиват по рейтинг Радвам се че има хора които не са ги забравили Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 ехх тутурутка, не са ми в стила, но пък да ви кажа напомнят ми за студентските години, изкарах ги с тутурутка за фон. още си ги пускам, да си ги слушам, макар че не ми харесва стила, но специално при тях е носталгия, носталгия за: първата любов, първата целувка, първото любене... практиките, купоните, лагерите, огньовете, палатките, китарите, песните и страшните истории... ехх златни години... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост