savimbi Публикувано Май 23, 2007 Report Share Публикувано Май 23, 2007 Здравейте проблема е следния получавам интернет от лан доставчик който влиза в РС под линукс служещ за рутер и от него имам изградена мрежа със IP 192.168.77. ... Купих си безжичен маршрутизатор BUFFALO WHR-G54S за да имам безжична връзка с лаптоп какви трябва да бъдат настроиките на безжичната карта на лаптопа докарах го до там вижда сървара но не приема интернет.IP на BUFFALO то са 192.168.11.1 ...Благодаря предваретелно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coldy Публикувано Юли 15, 2007 Report Share Публикувано Юли 15, 2007 имам изградена мрежа със IP 192.168.77. ... IP на BUFFALO то са 192.168.11.1 Не разбирам какви са тези мрежи от различни класове, не си дал netmask, още - опитай да прикачиш една схема кое как си вързал с какъв IP address и netmask. Опитай да дадеш буквално нагледна информация, за да ориентираш останалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост