DeadSmurf Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Дъждът отми последната надежда, лицето ни пред Европа да не се забули с фередже!!! И не само пред европа, а и пред огледалото! :(Или как заради мързел ще си сърбаме... резани карабини! Трима се бият за челното място ДПС, БСП и ГЕРБ са с почти равни резултати. 29,4 е избирателната активност според 100-процентова извадка от преброяването на "Сова Харис".ДПС получава 26,3 % от гласовете"Платформа европейски социалисти" – 25,1 на стоГЕРБ – 25%„Атака" са четвърти с 16,6 на сто, следвани от НДСВ - 7,1 %. Изразено в мандати това означава, че ДПС ще получи пет мандата, "Платформа европейски социалисти" - по-скоро пет, но може и четири мандата, ГЕРБ - по-скоро четири, но може и пет, "Атака" - три, и НДСВ - 1 мандат. И резултатите от паралелното преброяване на "Галъп" показват, че има изравняне на позициите между ГЕРБ, БСП и ДПС.Според данните на „Галъп“, ГЕРБ печели вота за евродепутати с 22,75 на сто от гласовете."Платформа европейски социалисти" и ДПС имат почти изравнени показатели - 21,74 и 18,57 процента.Трите водещи партии са с почти изравнени резултати, като разликата между тях в момента е в рамките на статистическата грешка и единствено след преброяването от ЦИК ще има точни резултати, коментираха от "Галъп". На четвърто място се нарежда "Атака" с 13, 86 процента.НДСВ събира 6,16 на сто от гласовете.Засега СДС нямат шанс да изпратят свой представител в Европейския парламент.От "Галъп" отчитат 27 процента избирателна активност.ДПС води с 25,7 на сто, според НЦИОМ по данни от 95 процента приключило паралелно преброяване.Разликата между първите трима са две десети от процента.БСП получава 25,4 % от гласовете, ГЕРБ – 25,2 на сто, "Атака" - 16 на сто и НДСВ – 7,7%.100-процента от извадката на социологическата агенция "Алфа рисърч" сочи ГЕРБ за победител с 22,4 на сто от гласовете за изборите за ЕП.На второ място е коалиция "Платформа европейски социалисти" с 21.9 на сто.ДПС са трети са 19,2 %.На четвърта позиция според "Алфа рисърч" е "Атака" с 14,9 на сто от изборния вот, следвано от НДСВ, което печели 6,1 на сто от всички гласове.ДПС получава 22 на сто от гласовете на изборите за евродепутати, БСП и ГЕРБ - по 21 на сто, според паралелното преброяване на социологическата агенция "Скала". Източник: Днес.бгСтавай българино Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Мисля преди няколко дни да бях споменал за тази черта на българина която той демонстрира днес. И по думите на най-добрия български политик (казвам го с прискърбие но фактите сочат точно това) Ахмед Доган не са още първа политичаска сила защото обществото не било узряло за това. Надявам се и да не узрее защото узрее ли това ще е краят.Лошото е че със случващото след случващото се в момента ми се струва че не ни чака нищо добро,ако разбира се не сменим рязко курса с риск и от срив. По-добре рискуващи от колкото сигурно оправени откъм 6 часа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Уви. Очакваше се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadSmurf Публикувано Май 20, 2007 Author Report Share Публикувано Май 20, 2007 (Редактиран) Това че се е очаквало не означава, че е било неизбежно, но безхаберието и мързелът дотам водят. Те турчулята си ходят да гласуват под строй, а нас дъжда ни плаши да си подадем носа през прага. А после си търсим кого да обвиняваме! Редактиран Май 20, 2007 от Irina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Еми то все едно да си застанал на линията и да очакваш да те блъсне влак. Ако не се мръднеш най-вероятно ще се случи и това. Но какво ли ще стане ако се мръднеш??? Може би нещо неочаквано? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Дъждът не е виновен. Много се осраха политиците. Начело със СДС преди около десетина години, последваха ги успешно и НДСВ. Сега и БСП като водеща партия в коалиция пак се оака здраво със икономически скандали. Ние да му мислим.Това е положението... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 21, 2007 Report Share Публикувано Май 21, 2007 [5/20/2007 8:48:40 PM]Бесния..® says: хахахахаха[5/20/2007 8:48:51 PM] Бесния..® says: Слави Бинев евродепутат[5/20/2007 8:48:54 PM] Бесния..® says: хахахаха[5/20/2007 8:48:56 PM] Бесния..® says: хахахаха[5/20/2007 8:48:56 PM] Бесния..® says: хахахаха[5/20/2007 8:48:57 PM] Бесния..® says: хахахаха[5/20/2007 8:49:20 PM] Бесния..® says: боже дойде времето да се откажа от БГ гражданство[5/20/2007 8:49:34 PM] Бесния..® says: нямам просто нерви[5/20/2007 8:50:02 PM] Бесния..® says: вицепремиер Емел Етем това звучи гордо[5/20/2007 8:50:09 PM] Бесния..® says: :@[5/20/2007 9:14:57 PM] ВанчУ says: [5/20/2007 9:15:06 PM] ВанчУ says: добре, че не разбирам от политика Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Май 21, 2007 Report Share Публикувано Май 21, 2007 Искаш да кажеш,че ДПС не са учавствали в тези "осирания" както ти ги наричаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 21, 2007 Report Share Публикувано Май 21, 2007 Ааааа, изпуснал съм ги. Снощи писах доста късно...Благодаря ти за забележката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 21, 2007 Report Share Публикувано Май 21, 2007 (Редактиран) Дъждът не е виновен. Много се осраха политиците. Начело със СДС преди около десетина години, последваха ги успешно и НДСВ. Сега и БСП като водеща партия в коалиция пак се оака здраво със икономически скандали. Ние да му мислим.Това е положението... Разбира се ,че е така.Изобщо не би ме спрял дъжда, ако имаше един, за който да си струва да се гласува( това е мое лично мнение). С всичките тези лъжи,скандали и далавери из политическите партии, които са от има няма 15 години насам, не мисля,че има някой трезво мислещ човек,който да отиде да гласува. "Турците гласували под строй"- ами именно, тук е основната разлика между нас и турците.Та те дори не знаеха за какво гласуват:- питат го един "господин" от Кърджалийска област за какво се гласува, а той отговаря " ми за президент, как за какво". А за БСП ? Ми за тях да не би да не се гласува на същия принцип.Техният електорат, също едва ли не гласува под строй, така са си научени хорицата над 60 годишна възраст,казват им - Гласувай! ,и те какво да правят "Гласуват" .Това е то дисциплината, ами ние, които и мнение ще изказваме сега, ще си сърбаме попарата. Лошото е,че доста хора мислят като мен, поне тези около мен. Исках да гласувам, огромно желание имах, но просто нямаше за кой. Редактиран Май 21, 2007 от gala Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 21, 2007 Report Share Публикувано Май 21, 2007 Еми то все едно да си застанал на линията и да очакваш да те блъсне влак. Ако не се мръднеш най-вероятно ще се случи и това. Но какво ли ще стане ако се мръднеш??? Може би нещо неочаквано?Влакът ще изсвири и ще подмине о,0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост