Jump to content

Дъждът отми последната надежда

Препоръчан пост

Дъждът отми последната надежда, лицето ни пред Европа да не се забули с фередже!!! И не само пред европа, а и пред огледалото! :(

Или как заради мързел ще си сърбаме... резани карабини! :matchesfart: :assassin:

Трима се бият за челното място

ДПС, БСП и ГЕРБ са с почти равни резултати.

29,4 е избирателната активност според 100-процентова извадка от преброяването на "Сова Харис".

ДПС получава 26,3 % от гласовете

"Платформа европейски социалисти" – 25,1 на сто

ГЕРБ – 25%

„Атака" са четвърти с 16,6 на сто, следвани от НДСВ - 7,1 %.

Изразено в мандати това означава, че ДПС ще получи пет мандата, "Платформа европейски социалисти" - по-скоро пет, но може и четири мандата, ГЕРБ - по-скоро четири, но може и пет, "Атака" - три, и НДСВ - 1 мандат.

И резултатите от паралелното преброяване на "Галъп" показват, че има изравняне на позициите между ГЕРБ, БСП и ДПС.

Според данните на „Галъп“, ГЕРБ печели вота за евродепутати с 22,75 на сто от гласовете.

"Платформа европейски социалисти" и ДПС имат почти изравнени показатели - 21,74 и 18,57 процента.

Трите водещи партии са с почти изравнени резултати, като разликата между тях в момента е в рамките на статистическата грешка и единствено след преброяването от ЦИК ще има точни резултати, коментираха от "Галъп".

На четвърто място се нарежда "Атака" с 13, 86 процента.

НДСВ събира 6,16 на сто от гласовете.

Засега СДС нямат шанс да изпратят свой представител в Европейския парламент.

От "Галъп" отчитат 27 процента избирателна активност.

ДПС води с 25,7 на сто, според НЦИОМ по данни от 95 процента приключило паралелно преброяване.

Разликата между първите трима са две десети от процента.

БСП получава 25,4 % от гласовете, ГЕРБ – 25,2 на сто, "Атака" - 16 на сто и НДСВ – 7,7%.

100-процента от извадката на социологическата агенция "Алфа рисърч" сочи ГЕРБ за победител с 22,4 на сто от гласовете за изборите за ЕП.

На второ място е коалиция "Платформа европейски социалисти" с 21.9 на сто.

ДПС са трети са 19,2 %.

На четвърта позиция според "Алфа рисърч" е "Атака" с 14,9 на сто от изборния вот, следвано от НДСВ, което печели 6,1 на сто от всички гласове.

ДПС получава 22 на сто от гласовете на изборите за евродепутати, БСП и ГЕРБ - по 21 на сто, според паралелното преброяване на социологическата агенция "Скала".

Източник: Днес.бг

Ставай българино

Сподели другаде

Мисля преди няколко дни да бях споменал за тази черта на българина която той демонстрира днес. И по думите на най-добрия български политик (казвам го с прискърбие но фактите сочат точно това) Ахмед Доган не са още първа политичаска сила защото обществото не било узряло за това. Надявам се и да не узрее защото узрее ли това ще е краят.

Лошото е че със случващото след случващото се в момента ми се струва че не ни чака нищо добро,ако разбира се не сменим рязко курса с риск и от срив. По-добре рискуващи от колкото сигурно оправени откъм 6 часа.

Сподели другаде

Това че се е очаквало не означава, че е било неизбежно, но безхаберието и мързелът дотам водят. Те турчулята си ходят да гласуват под строй, а нас дъжда ни плаши да си подадем носа през прага. А после си търсим кого да обвиняваме! Редактиран от Irina
Сподели другаде

Еми то все едно да си застанал на линията и да очакваш да те блъсне влак. Ако не се мръднеш най-вероятно ще се случи и това. Но какво ли ще стане ако се мръднеш??? Може би нещо неочаквано?
Сподели другаде

Дъждът не е виновен.

Много се осраха политиците. Начело със СДС преди около десетина години, последваха ги успешно и НДСВ. Сега и БСП като водеща партия в коалиция пак се оака здраво със икономически скандали. Ние да му мислим.

Това е положението...

Сподели другаде

[5/20/2007 8:48:40 PM]Бесния..® says: хахахахаха

[5/20/2007 8:48:51 PM] Бесния..® says: Слави Бинев евродепутат

[5/20/2007 8:48:54 PM] Бесния..® says: хахахаха

[5/20/2007 8:48:56 PM] Бесния..® says: хахахаха

[5/20/2007 8:48:56 PM] Бесния..® says: хахахаха

[5/20/2007 8:48:57 PM] Бесния..® says: хахахаха

[5/20/2007 8:49:20 PM] Бесния..® says: боже дойде времето да се откажа от БГ гражданство

[5/20/2007 8:49:34 PM] Бесния..® says: нямам просто нерви

[5/20/2007 8:50:02 PM] Бесния..® says: вицепремиер Емел Етем това звучи гордо

[5/20/2007 8:50:09 PM] Бесния..® says: :@

[5/20/2007 9:14:57 PM] ВанчУ says: :D

[5/20/2007 9:15:06 PM] ВанчУ says: добре, че не разбирам от политика

:punish:

Сподели другаде

Дъждът не е виновен.

Много се осраха политиците. Начело със СДС преди около десетина години, последваха ги успешно и НДСВ. Сега и БСП като водеща партия в коалиция пак се оака здраво със икономически скандали. Ние да му мислим.

Това е положението...

Разбира се ,че е така.Изобщо не би ме спрял дъжда, ако имаше един, за който да си струва да се гласува( това е мое лично мнение). С всичките тези лъжи,скандали и далавери из политическите партии, които са от има няма 15 години насам, не мисля,че има някой трезво мислещ човек,който да отиде да гласува. "Турците гласували под строй"- ами именно, тук е основната разлика между нас и турците.Та те дори не знаеха за какво гласуват:- питат го един "господин" от Кърджалийска област за какво се гласува, а той отговаря " ми за президент, как за какво". А за БСП ? Ми за тях да не би да не се гласува на същия принцип.Техният електорат, също едва ли не гласува под строй, така са си научени хорицата над 60 годишна възраст,казват им - Гласувай! ,и те какво да правят "Гласуват" .Това е то дисциплината, ами ние, които и мнение ще изказваме сега, ще си сърбаме попарата. Лошото е,че доста хора мислят като мен, поне тези около мен. Исках да гласувам, огромно желание имах, но просто нямаше за кой.

Редактиран от gala
Сподели другаде

Еми то все едно да си застанал на линията и да очакваш да те блъсне влак. Ако не се мръднеш най-вероятно ще се случи и това. Но какво ли ще стане ако се мръднеш??? Може би нещо неочаквано?

Влакът ще изсвири и ще подмине о,0

Сподели другаде