Tragedy Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Просто не можах да повярвам на ушите и очите си в първия момент. Една от най-култовите банди в метъла ще дойде в България. Най-сетне!!! Подробна информация можете да видите на сайта на avtora.com - http://avtora.com/news/nowini/manowar_zakr...iakra_rok_fest_ Подробности за билетите и концерта - http://avtora.com/news/nowini/podrobnosti_...erta_na_manowar Ето и линк за закупуване на билети - http://www.ticketstream.cz/pls/bulgaria/me...;code=ADSAVTORA Първите 5000 ще получат безплатно новия диск на групата :yesss: , а някой щастливец ще може да посвири с китарата на Карл Логан на сцената и ще си тръгне с нея. В линковете по-горе пише и за другите приятни изненади. Аз днес отивам да купя билети за мен и за Мирето. Ако искате можем да се комбинираме и да ходим заедно към Каварна (ние сме там и можем да вземем още 3-ма човека), за да се разкъртим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Аз "чужбинските" концерти ги пропускам по ред причини, а ми се ходи страшно много! Надявам се на Вас на богат снимков материал, за да може поне малко да усетим от атмосферата...иии...Die For Metaaaal... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 20, 2007 Report Share Публикувано Май 20, 2007 Чух, че "свенливите" музиканти ще съставят репертоара за концерта с помощта на феновете си. На официалния им сайт (аз малко се изгубих там ) можело да се гласува за желаните парчета. Дори в интервюто по ZRock мистър ДиМайо каза, чеще изпълнят всичко, което феновете поискат + едно парче на български език Снощи с приятели обмисляхме варианта да гласуваме за някое парче на Азис пък да ги видим тогава колко са отворени (особено, ако Василката ги подбере) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Май 23, 2007 Report Share Публикувано Май 23, 2007 Може и аз да дойда на концерта,има още много време.Следващия ден се пада 1 юли и за сега имам планове да постршна Джулая на Камен бряг.Много е красиво,и идват хора от цяла България.Близо е до Каварна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadSmurf Публикувано Май 23, 2007 Report Share Публикувано Май 23, 2007 Аз съм там, макар и с нашите, от 27-28ми засядаме на Каварненско са Сабат и Меноар. Ще се видим там, а най вероятно и преди това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 Ех, направо ви завиждам.За съжаление няма да мога да отида на концерта :( .Но както казва deyanНадявам се на Вас на богат снимков материал, за да може поне малко да усетим от атмосфератаНе се и съмнявам, че ще се разкъртите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост