zaio Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Накой знае ли коя температура за какво е, че не мога да се ориентирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Temp1 = дънна платкаTemp2 = процесорHD0 = твърдия дискЛично аз имам и датчици на ядрото и паметта на видео картата, които се показват след тези на процесора. При теб пък е възможно да имаш други температури. По-удобна за целта според мен е EVEREST Ultimate, поне показва имената на датчиците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaio Публикувано Май 19, 2007 Author Report Share Публикувано Май 19, 2007 (Редактиран) Ми аз имам два пъти Temp1 не знам защо.Eдното е ACPI и държи постоянна температура от 40 градуса.Да не би това да е дънната платка? Редактиран Май 19, 2007 от zaio Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Не мога да кажа със сигурност. Защо не опиташ с EVEREST? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост