viki72 Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 Незнам дали поста е в правилния раздел!Та въпроса ми е , с какво да отворя файл с съкрашение .ROM ?Това е фирмуер за DVD LG Имаше форум в който го бяха привели и ДВД-то става с БГ меню Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 Ако изделието е гаранционно не си прави експерименти, а се допитай до съответния сервиз. Ако вече не е, непременно си запази оригинала преди експериментите. Иначе ще си купиш ново устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 Този файл е сервизен и с негова помощ ще обновиш firmware-а на записвачката си. Трябва ти още специална програма, която разчита този формат и го записва върху записвачката ти и обикновено тази програма идва с архива, в който е и .rom файла. Кажи ми модела на записвачката си, откъде си изтеглила този firware и защо точно искаш да го обновиш (само заради превода ли или просто ей така). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viki72 Публикувано Май 17, 2007 Author Report Share Публикувано Май 17, 2007 Файла е за оптимизация на фирмуер на домашно кино и ми е любопитно с какво се отваря.модела на машинката е LG-T760IAhttp://images.ciao.com/ies/images/products/normal/785/LG_LH_T760IA__799785.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 За ъпдейт на фърмуеъра трябва да пише в книжката към системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост