coojoe_213 Публикувано Май 15, 2007 Report Share Публикувано Май 15, 2007 Моля ви, кажете как се махат едни писма, които полу4авам всеки ден като спам, или каквото е. Примерно едно от тах е, че съм 99 999 спечелил виза, а другите нещо подобно. Направо, това е нещо ужасно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 15, 2007 Report Share Публикувано Май 15, 2007 В настройките на пощата потърси Защита от Спам -> Блокиране на адрес или домейн. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Май 15, 2007 Author Report Share Публикувано Май 15, 2007 Мерси много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Май 19, 2007 Author Report Share Публикувано Май 19, 2007 Защо тези спамове продължават да ми влизат в пощата? Забранявям дадения е-маил, но след 5-6 часа, когато си погледна пощата имам писмо от друг е-маил (отново, вие спечелихте....99,999). Какво да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Защо тези спамове продължават да ми влизат в пощата? Забранявям дадения е-маил, но след 5-6 часа, когато си погледна пощата имам писмо от друг е-маил (отново, вие спечелихте....99,999). Какво да направя?От спамерите трудно ще се отървеш, след като мейла ти е влязъл в списъците им. Или продължаваш всеки нов подател да блокираш, или си правиш нова поща, примерно в gmail и внимаваш къде се регистрираш с нея. В abv.bg можеш да направиш списък от податели, чиито писма да получаваш, а всичко останало да отива в кофата. Можеш да използуваш опцията "обикновена Защита от Спам", не зная колко е ефективна. Като блокираш адрес, въвеждай домейна му:Пример: блокирайки адреса xxx@yyy.com няма да получавате писма от този e-mail адрес. Блокирайки домейн yyy.com няма да получавате писма от адреси завършващи на yyy.com. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 настройки-> Защита от Спам-> Опции - Защита от Спам-> обикновена Защита от СпамТова включва защитата от спам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост