mishoval Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Ако запиша филм с този формат на ДВД, ще ми го прочете ли плеъра-Елит от преди 3 години Защо ми насича,като го пусна през РС-то-с последната версия на KMPlayer. Съжалявам, ако съм пуснал темата в неправилния раздел! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Вероятно не. Пробата ще ти струва <50 ст. Като насича, хардуера ти е слаб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 С какъв хардуер разполагаш? Само на този плеър ли насича? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Повечето dvd-плеъри не могат да четат х264, но както ти казаха по-горе, пробата струва 50 стинки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Ако запиша филм с този формат на ДВД, ще ми го прочете ли плеъра-Елит от преди 3 години?Пробвано на плеъри Neo (миналогодишен модел) и Hyundai (тазгодишен), които се справят перфектно с divx/xvid - не, не се чете. Ако го запишеш на презаписваем диск, пробата ще ти излезе направо без пари Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Дори плеара да ти беше от скъпите нови модели които четат висока резолюция пак нямаше да тръгне понеже видеото е енкодвано с x264. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост