vdesheva Публикувано Май 12, 2007 Report Share Публикувано Май 12, 2007 Проблемът ми е следният - от няколко дни не мога да ъплоудвам снимки нито в блога си в Yahoo! 360, нито в Live Journal, нито във фотоалбумите си в Yahoo! Неотменно ми се появява надпис "This page cannot be displayed"...:( За първи път ми се случва нещо подобно. Някой има ли идея каква може да бъде причината, съответно как да се справя с проблема? Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 12, 2007 Report Share Публикувано Май 12, 2007 Лично на мен ми се струва, че проблемът е в Интернет връзката ти. Евентуално пробвай да качиш снимките с друг Интернет браузър, като Mozilla Firefox или Opera. Ако и с тях не стане, значи първата ми идея, че проблемът е в твоя Интернет ще бъде потвърдена. Чао засега Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 Прави ми впечатление, че всички проблами са свързани с Yahoo! Има вероятност при тях да има проблем. Изчакай ден и дано да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vdesheva Публикувано Май 13, 2007 Author Report Share Публикувано Май 13, 2007 Много благодаря за мненията!!! Забелязах обаче, че и тук не можах да кача снимка в профила си. Чудя се дали пък проблемът не е в настройките на браузъра...?! Може ли да е от това?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 (Редактиран) А всъщност с кой браузър си ... и с какъв интернет? Редактиран Май 13, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 Пробвай да получиш IP и DNS автоматично в настройките на Internet Protocol (TCP/IP): http://www.softvisia.com/orion/Drugi/34.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vdesheva Публикувано Май 13, 2007 Author Report Share Публикувано Май 13, 2007 А всъщност с кой браузър си ... и с какъв интернет?Internet explorer. Интернетът ми е кабелен - доставчикът преди ми беше Гигабит, а сега мисля, че са се слели с Евроком. Досега не съм имала никакви проблеми и оплаквания с Интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 (Редактиран) Просто имах много отдавна подобен проблем, за който писах в тази тема.Ако искаш погледни я, при мен се оправи по този начин. Едит:Там има и други предложения... но ще ти кажа за всеки случай как може да стане това: Ако имаш две мониторчета долу в трея, цъкаш на тях с десен бутон на мишката и - status, после долу в ляво на новоотворилия се прозорец - properties, там в прозореца намираш Internet Protocol (TCP/IP), цъкаш един път отгоре с ляв бутон и отдолу отново бутона properties, там маркираш двете неща като на снимката която е в темата по нагоре и - ОК.Успех! Ако нямаш мониторчета пиши да помагаме. Редактиран Май 13, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 vdesheva, опитай с някой друг браузър (Nicky ти е предложил два добри). Ако и с тях има проблем, значи не е от настройките на Internet Explorer. Опитай и предложението на orion, както и провери темата, която е дал. Ако нито едно предложение не свърши работа, кажи за да мислим за друго.В случай, че е последното, кажи дали имаш (и ако имаш, кои) антивирус, защитна стена и други антишпионски програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vdesheva Публикувано Май 13, 2007 Author Report Share Публикувано Май 13, 2007 Просто имах много отдавна подобен проблем, за който писах в тази тема.Ако искаш погледни я, при мен се оправи по този начин. Едит:Там има и други предложения... но ще ти кажа за всеки случай как може да стане това: Ако имаш две мониторчета долу в трея, цъкаш на тях с десен бутон на мишката и - status, после долу в ляво на новоотворилия се прозорец - properties, там в прозореца намираш Internet Protocol (TCP/IP), цъкаш един път отгоре с ляв бутон и отдолу отново бутона properties, там маркираш двете неща като на снимката която е в темата по нагоре и - ОК.Успех! Ако нямаш мониторчета пиши да помагаме. Благодаря за подробните обяснения - всичко разбрах и направих, оказа се, че нещата при мен са си като на картинката по-горе. Явно не е там проблема...:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vdesheva Публикувано Май 13, 2007 Author Report Share Публикувано Май 13, 2007 (Редактиран) vdesheva, опитай с някой друг браузър (Nicky ти е предложил два добри). Ако и с тях има проблем, значи не е от настройките на Internet Explorer. Опитай и предложението на orion, както и провери темата, която е дал. Ако нито едно предложение не свърши работа, кажи за да мислим за друго.В случай, че е последното, кажи дали имаш (и ако имаш, кои) антивирус, защитна стена и други антишпионски програми. Антивирусът ми е kaspersky, защитна стена не съм слагала, а антишпионските ми са Spybot, Ad-aware и ad-watch. Не вярвам обаче да е от тях - имам ги от години, а досега проблем не е имало. Сетих се обаче още нещо. Преди около месец си качих BitComet, но ми се появиха проблеми с кирилизацията и Internet Explorer-а. След това се появи и проблемът с ъплоуда на снимките. Деинсталирах BitComet и всички други проблеми изчезнаха без този със снимките... Не знам дали това има нещо общо... А, за малко до забравя - и с другите браузъри е същото - като се опитам да ъплоудвам снимките, сякаш всичко застива, изписва ми се долу "готово", а всъщност нищо не е качено...:( Редактиран Май 13, 2007 от vdesheva Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Аз препоръчвам основно почистване на регистрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vdesheva Публикувано Май 14, 2007 Author Report Share Публикувано Май 14, 2007 Аз препоръчвам основно почистване на регистрите.Как да го направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Почистването на регистрите може да се направи с някоя програма за целта. Някои от по-известните:Registry Mechanic 6.0.0.780WinASO Registry Optimizer 3.0.9CCleaner 1.39.502Registry Repair 2.2 (2.5MB)RegSupreme 1.4.0.46 (796KB)По-добре е да сканираш с повече от една програма, но и само с една да е, не е голям проблем. Лично аз ползвам последните три и тях бих и препоръчал. Последната има и вграден превод на български, така че би трябвало да няма проблеми при "комуникацията". Работата с предпоследните две също е лесна и с базови познания по английски би трябвало да се справиш без особени затруднения. Само ще поясня, че при CCleaner скенерът за регистратурата се извежда при кликане на бутон Issues вляво. Би било и доста добре да сканираш с HijackThis 1.99.1 (208KB) - Do a system scan and save a log file, чието съдържание да копираш тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vdesheva Публикувано Май 15, 2007 Author Report Share Публикувано Май 15, 2007 Почистването на регистрите може да се направи с някоя програма за целта. Някои от по-известните:Registry Mechanic 6.0.0.780WinASO Registry Optimizer 3.0.9CCleaner 1.39.502Registry Repair 2.2 (2.5MB)RegSupreme 1.4.0.46 (796KB)По-добре е да сканираш с повече от една програма, но и само с една да е, не е голям проблем. Лично аз ползвам последните три и тях бих и препоръчал. Последната има и вграден превод на български, така че би трябвало да няма проблеми при "комуникацията". Работата с предпоследните две също е лесна и с базови познания по английски би трябвало да се справиш без особени затруднения. Само ще поясня, че при CCleaner скенерът за регистратурата се извежда при кликане на бутон Issues вляво. Би било и доста добре да сканираш с HijackThis 1.99.1 (208KB) - Do a system scan and save a log file, чието съдържание да копираш тук. Благодаря много за всичко!!! Невероятно, но факт - след като за втори път пробвах с Opera, успях да кача няколко снимки... С Internet explorer обаче все още не става, въпреки че пуснах CCleaner-а /имах си го от преди/ и RegSupreme /за него не бях чувала, но ми хареса как работи:)/... Но все пак намерихме изход от ситуацията, а това е най-важното!!! Благодаря още веднъж!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост