blood Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 Преди време компютъра ми правеше проблеми и бях писал нещо много време и той засече, спря и изобщо всичко отиде на вятъра. Обърнах се и го ритнах, рестартира се... и от тогава или по-скоро не знам, но почти непрекъснато ми излиза една грешка, на която не мога да направя скрийншот. Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unreconized versions. To maintain system stability, Windows must restore the original versions of these files.Insert your Windows XP Proffesional Service Pack 2 CD now. Възможностите, които ми дава са: Retry \ More Information \Cancel \ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 (Редактиран) Опита ли така - Start/Run - пишеш sfc /scannow и поставяш оригиналния диск на Windows XP Proffesional Service Pack 2 Макар че не съм съвсем убеден за решаването на проблема... Редактиран Май 11, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 11, 2007 Author Report Share Публикувано Май 11, 2007 Оу, ами ако нямам подобен диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 (Редактиран) Оу, ами ако нямам подобен диск Все някой твой познат има... но може би ще има и други отговори по темата. Редактиран Май 11, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 В Event Viewer-a се записва при подобен род грешка за кой файл става въпрос. Може ли да видиш за какво иде реч там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 11, 2007 Author Report Share Публикувано Май 11, 2007 Event viewer.. ам къде се намира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 Start/Run - пишеш eventvwr Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 11, 2007 Author Report Share Публикувано Май 11, 2007 Мисля, че е това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 Мисля, че е това.Друг хост ще може ли, че data.bg в чужбина хич я няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 11, 2007 Author Report Share Публикувано Май 11, 2007 http://allforall.hit.bg/soft.JPG Така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 Ами тази гласи, че скрийнсейвърът ssmypics.scr не е възстановен, защото потребителят е прекратил възстановяването, което е станало ако си кликнал Cancel на прозореца на Windows File Protection. Вече защо и коя програма иска да замени вече съществуващия файл, е отделен въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 11, 2007 Author Report Share Публикувано Май 11, 2007 Ами тази гласи, че скрийнсейвърът ssmypics.scr не е възстановен, защото потребителят е прекратил възстановяването, което е станало ако си кликнал Cancel на прозореца на Windows File Protection. Вече защо и коя програма иска да замени вече съществуващия файл, е отделен въпрос.И всичко това заради един глупав скрийнсейвър? Някой ако ми прати същия файл може ли да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2007 Report Share Публикувано Май 11, 2007 Значи, някоя програма е опитала да ти замени оригиналния файл. Windows се е опитал да те предупреди и ти ако си кликнал Cancel, си забранил на Windows да възстанови файла и така замяната е била успешна. Windows е приел новия файл и ще следи за неговата смяна. Ако постоянно те пита за смяна, значи някоя програма или процес се опитват да го заменят този файл, но не знам защо. Не виждам и особен проблем, защото това е обикновен скрийнсейвър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 12, 2007 Author Report Share Публикувано Май 12, 2007 Не виждам и особен проблем, защото това е обикновен скрийнсейвър.Грешката я изкарва по невероятно много пъти за един ден, иначе нека си дава грешка, ама да не ме притеснява :> И за да не отварям нова тема... имам едно малко друго проблемче. Когато играя някоя игра, по-рядко гледам филм или дори отворя сайт с много и тежки картинки компютъра издава един кратък и тънък звук, който ми пробива ушите когато съм пуснал по-силно тонколоните. Когато съм спрял тонколони и всичко същият звук се чува от самата кутия, когато са пуснати тонколоните\слушалките излиза от тях. Примерно докато играя някоя игра ми идва да го ритна, адски е пронизващ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2007 Report Share Публикувано Май 12, 2007 Опитай да опишеш звука (дори и да е трудно). С какъв хардуер разполагаш? Можеш ли сравнително лесно да пресъздадеш проблема (примерно да знаеш какво точно да направиш, за да се появи проблемът) и/или да отгатнеш/предположиш кога ще изпищи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост