Jump to content

Въпрос за "Гражданска отговорност"

Препоръчан пост

Здравейте, интересува ме кои компании предлагат най-изгодните и евтини граждански отговорности за София.

Става въпрос за едногодишна застраховка.

Ако знаете някой сайт в който има сравнителни таблици или нещо подобно също ще ми е от голяма полза, а и вярвам, че не само на мен.

Ще се радвам на съвет от ваша страна.

Сподели другаде

• 1 year later...

Не съм убеден че са най-ниските !

При онлайн застраховане,най-ниските в момента са тук:

http://www.sdi.bg/onlineInsurance/showQuestionnaire.do

Аз пуснах онлайн за кола до 1800 см3 в Армеец и ми излиза 45,90 лв + 3 х 34,20 лв.-общо 148,50 лв.

За куриер ми искат 1 лев.

Ще пиша,като получа полицата !

Сподели другаде

Не съм убеден че са най-ниските !

При онлайн застраховане,най-ниските в момента са тук:

http://www.sdi.bg/onlineInsurance/showQuestionnaire.do

Аз пуснах онлайн за кола до 1800 см3 в Армеец и ми излиза 45,90 лв + 3 х 34,20 лв.-общо 148,50 лв.

За куриер ми искат 1 лев.

Ще пиша,като получа полицата !

Току-що получих полицата.Доставката с куриер излезе 1 лев+първа вноска=46,90лева.

С полицата получих и стикера+талончето за ГО.

При следващите вноски,ще трябва да влезна в сайта и да регистрирам плащане на Следваща вноска-така ще ползвам тези 10%отстъпка при онлайн застраховане.Ако платя на място в офис,отстъпка няма да имам.

Като единствен недостатък отчитам това,че ми се обадиха 2 минути преди доставката-т.е.ако ме нямаше у нас,ставаше проблем.

Сподели другаде

Колкото по-рано се сключи застраховката е по-евтино.Преди месец платих 140 лева за микробус.Предпочитам да ходя в агенция,предлагат ми оферти на 10-15 фирми.
Сподели другаде

• 1 year later...
  • 5 months later...