coojoe_213 Публикувано Май 9, 2007 Report Share Публикувано Май 9, 2007 Здравейте. Кажете ми как да си сложа ''authorization code'' на тази програма, защото не ми е ясно. Инсталирах я, но накрая ми иска този код. Аз знаех как става, но забравех. Tе са подобни с Photo Shop. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Май 12, 2007 Report Share Публикувано Май 12, 2007 Обърни се към който си я купил. Или си прочети инструкцията/книжката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 Здравейте. Кажете ми как да си сложа ''authorization code'' на тази програма, защото не ми е ясно. Инсталирах я, но накрая ми иска този код. Аз знаех как става, но забравех. Tе са подобни с Photo Shop. Програмата се казва Adobe After Effects. В момента версията е CS3 (мисля че е 7.0).За разлика от повечето продукти на Adobe, тази няма пробна версия. Справка: Adobe Downloads. Цената на After Effects CS3 Professional е както следва:* Preorder 999 USD* Upgrade from 299 USD Вариантите са два:* Ако си я купил, Филипов е прав. Виж книжката или се обърни към дистрибутора. * Ако искаш да ти "помогнем" за регистрация на нелицензирана програма, препоръчвам да прочетеш отново правилата на форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост