Jump to content

Как да си направя още една папка My Pictures

Препоръчан пост

Здравей,

Кажи моля те къде искаш да я направиш тази папка и защо ти е още една, за да можем да ти помогнем. Също така кажи дали искаш новата папка да е интегрирана по някакъв начин в операционната ти система (както е с нормалната My Pictures при работа със снимки) или просто искаш да преместиш сещашната.

П.П. Преместих темата ти в правилния раздел и махнах частта от поста ти, в която молеше за това :)

Сподели другаде

искам да я направя в My Documents а искам да направя нов фолдер защото компютара го ползваме аз и брат ми а аз искам моите снимки да са отделно от неговите, искам да е както е с нормалната My Pictures при работа със снимки
Сподели другаде

Привет,

всъщност ако искаш да има две най обикновенни папки, които да са една за теб, една за брат ти можеш просто да направиш нови папки, като името им е както ти харесва - например вместо My Pictures да се казва ххх Pictures (където ххх е твойто име) и още една ххх Pictures (където ххх е името на брат ти) и всеки да си слага снимките в неговата.

Това не те ли устройва?

Или държиш да е интегрирана в операционната ти система?

Сподели другаде

Привет,

всъщност ако искаш да има две най обикновенни папки, които да са една за теб, една за брат ти можеш просто да направиш нови папки, като името им е както ти харесва - например вместо My Pictures да се казва ххх Pictures (където ххх е твойто име) и още една ххх Pictures (където ххх е името на брат ти) и всеки да си слага снимките в неговата.

Това не те ли устройва?

Или държиш да е интегрирана в операционната ти система?

искам да е както е с нормалната My Pictures при работа със снимки

Сподели другаде

искам да е както е с нормалната My Pictures при работа със снимки

Здравей megamonster

Ако направиш както orion те посъветва ще е същата история както със стандартната папка My Pictures.

Нищо не ти забранява да си слагаш, нито на теб, нито на брат ти в неговата, снимки или картинки.

Аз също имам по-малка сестра и в компютъра и тя и аз си имаме папки. Тя си слага в нейната каквото реши и аз си пълня моята с каквото искам - картинки, музика, снимки, програми и т.н.

Сподели другаде