Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте.

Имам следния проблем - jetAudio не иска да прочете avi. формат. Същото е и с Windows Media Player.

Ето и шотче от настройките на плеяра.

http://img409.imageshack.us/img409/9859/20...08130749bi0.jpg

Ясно се вижда одметката пред АVI-то.

Сподели другаде

След избора на дадения файл се отваря следния прозорец(извинявам се за неудобството, но го имам по чешки).

http://img120.imageshack.us/img120/3706/20...08163930jg2.jpg

Другия ми плеяр е писания по горе - WMP. Също не тръгва.

Сега пробвах и Nero Show Time - сетих се за него по късно, не го използвам въобще, част от пакета на неро е. Само че, не ми отваря субтитрите.

Ако има някаква програмка с която да скенирам, тествам дадения avi. филм за да можете да ми кажете, какво не е наред?

Сподели другаде

Другия ми плеяр е писания по горе - WMP. Също не тръгва.

Сега пробвах и Nero Show Time - сетих се за него по късно, не го използвам въобще, част от пакета на неро е. Само че, не ми отваря субтитрите.

Това, че не тръгва с WMP, е ясно, но какво изписва не спомена.

Най-вероятно имаш някакъв проблем с кодеците.

Сподели другаде

Това, че не тръгва с WMP, е ясно, но какво изписва не спомена.

Най-вероятно имаш някакъв проблем с кодеците.

Изписва, че се е получила някаква грешка и програмата ще трябва да се изключи, с възможност за изпращане на съобщение или без.

Иначе, кодеците са твоите...

Сподели другаде

Можеш да опиташ да възпроизведеш филма в GSpot посредством долните бутони - кликаш бутон 1 под Vid, после бутон 2 и накрая 3 за възпроизвеждане. Повтори същото с Aud и A/V.

Опитай за всеки случай и с друг плеър - Media Player Classic, BSplayer, Crystal Player, Zoom Player, VLC, The KMPlayer, GOM Player, MV2 Player. Само на един филм ли прави проблем или на всички?

Сподели другаде

Можеш да опиташ да възпроизведеш филма в GSpot посредством долните бутони - кликаш бутон 1 под Vid, после бутон 2 и накрая 3 за възпроизвеждане. Повтори същото с Aud и A/V.

Опитай за всеки случай и с друг плеър - Media Player Classic, BSplayer, Crystal Player, Zoom Player, VLC, The KMPlayer, GOM Player, MV2 Player. Само на един филм ли прави проблем или на всички?

За сега само на този - "300" се казва. Пробвах друг и всичко беше наред. Интересното е, че го свалям от DC++, от няколко различни човека, а резултата е един и същ. Първия път си мислех, че нещо се е прецакало по време на свалянето или нещо такова. Затова пробвах от друг, от трети, четвърти. Все тая. Разбира се, не е казано, дали всички го имат от един човек. Съвпадение?

Сподели другаде

Пробвах с GSpot. Аудиото тръгна, ама видеото неще.

Снимка преди кликането на третия видео бутон:

http://img296.imageshack.us/img296/6919/20...09181820pi3.jpg

и снимка след кликането на бутона:

http://img296.imageshack.us/img296/6409/20...09181935vb7.jpg

съобщението за грешка, след което програмата се изключва.

Сподели другаде

От това, което виждам от картинките, JetAudio има проблем при собствения си splitter. Явно нещо в него и конкретния филм не се харесват. Можеш да опиташ да поправиш AVI файла, може да се отстрани проблема с JetAudio. Ето тема как да го направиш: Ръководство за работа с DivFix++.
Сподели другаде

От това, което виждам от картинките, JetAudio има проблем при собствения си splitter. Явно нещо в него и конкретния филм не се харесват. Можеш да опиташ да поправиш AVI файла, може да се отстрани проблема с JetAudio. Ето тема как да го направиш: Ръководство за работа с DivFix++.

Благодаря ти, ще пробвам.

Поздрави.

Сподели другаде