vanchetolv Публикувано Май 7, 2007 Report Share Публикувано Май 7, 2007 Здравейте! Имам такъв проблем - като ми преинсталираха компа са ми сложили някаква програма, през която автоматично да свалям неща от интернет Free Download Manager - нещо като Бит комет. На англииски език е и въобще не ми е ясна. Хич не ми харесва и се чудя ако я истрия въобще от компа дали ще мога да свалям с другите програми. Да не объркам нещо. Или дайте някакво общо обяснение за тази програма. Въобще струва ли си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 7, 2007 Report Share Публикувано Май 7, 2007 Здравейте! Имам такъв проблем - като ми преинсталираха компа са ми сложили някаква програма, през която автоматично да свалям неща от интернет Free Download Manager - нещо като Бит комет. На англииски език е и въобще не ми е ясна. Хич не ми харесва и се чудя ако я истрия въобще от компа дали ще мога да свалям с другите програми. Да не объркам нещо. Или дайте някакво общо обяснение за тази програма. Въобще струва ли си. Доколкото виждам ТУК е даден някакъв превод, но дали е качествен ... Иначе : доколкото разбирам няма никакъв проблем да си деинсталираш програмата. Тогава по подразбиране ще се възстанови Download-ера на Windows. И тогава вече можеш да си сложиш програмата, с която си работила до сега. Ако има проблем - кажи. Ще помагаме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Май 7, 2007 Author Report Share Публикувано Май 7, 2007 Преди да ми преинсталират кома бях с Ундоус хр. а сега са ми сложили Microsoft Office Word 2003 и ако я изтиря да не си поараам нещо настройките. Нито съм изкала тези промени, нито нищо. Не занм дали е за добре, но си бях свикнала на едни неща, сега ми е доста трудно, а пък и всеки, който го викнеш изка пари за щяло и не щяло. По тази причина се отказах от този, който ми поддържаше компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Май 7, 2007 Author Report Share Публикувано Май 7, 2007 Махам я, пък да става каквото ще. А ти вие ще ми помагате после. Много си далеч от Враца иначе направо те викам. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 7, 2007 Report Share Публикувано Май 7, 2007 vanessa, искам да ти обърна внимание върху следното: Windows XP е операционна система, а Microsoft Office Word 2003 е офис пакет, който съдържа в себе си Word, Excel и още куп програми. Между тях съществува коренна разлика. Най - лесния начин да разбереш с каква операционна система си е да погледнеш началното прозорче докато се зарежда компютъра. Там си изписва нужното. Друг начин: Старт бутон -- Настройки -- Контролен панел -- Система. излиза прозорче, което в опцията "Общи" ти показва вида на операционната система.Но ... вида на операционната система както и вида на Офис - пакета нямат отношение към Download мениджъра. Той представлява съвсем отделна програма, която всеки момент може да бъде деинсталирана ! / не изтрита / като това не указва никакво влияние върху работата на компютъра.За да бъдем възможно най - полезни кажи с коя програма си свикнала да сваляш файлове и ще ти кажем как да махнеш едната и как да инсталираш другата. И нека това не те притеснява. Ще се оправиш. И както се казва: ... и нека SoftVisia бъде с теб ... Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост