Nav Публикувано Март 31, 2006 Report Share Публикувано Март 31, 2006 Как мога да си сложа други фонтове на някоя програма(Photoshop ама и други ще ми свършат работа ). Имам фонтове ама не знам как да ги сложа, те са архиви така, че по - скоро къде да ги разархивирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 31, 2006 Report Share Публикувано Март 31, 2006 Според мен начина е просто да ги добавиш към системните шрифтове и да рестартираш програмата, с която работиш. Начина за добавяне на шрифтове е следния: отваряш Control Panel -> Fonts. Там от менюто File избираш Install New font... и посочваш къде се намира шрифта. Даже ако не се лъжа става и като просто копираш шрифта в папка C:\Windows\Fonts (ако операционната ти система е на С, иначе ще е друга буква). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Митака Публикувано Април 1, 2006 Report Share Публикувано Април 1, 2006 И двата начина, посочени от Милен (Tragedy) са напълно достоверни. Само недей да прекаляваш с количеството шрифтове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 ... Само недей да прекаляваш с количеството шрифтове и гледай да не са повече от 400 шрифта, че машината ти ще се забави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zevzek Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 Ако искаш да си сложиш шрифтовете само за ползване от Photoshop(или други продукти на Adobe), просто ги копирай в следната папка: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts\Reqrd Броя на шрифтовете се отразява на бързината на зареждане на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasi_e_d Публикувано Ноември 1, 2011 Report Share Публикувано Ноември 1, 2011 Защо след като сложа шрифтовете те ми излизат символи когато пиша на български а когато пиша на английски са ми ок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 1, 2011 Report Share Публикувано Ноември 1, 2011 А сигурно ли е, че шрифтовете, които инсталираш, са всъщност кирилски? Защото ако са само латински, няма как да пишеш на кирилица с тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasi_e_d Публикувано Ноември 2, 2011 Report Share Публикувано Ноември 2, 2011 А сигурно ли е, че шрифтовете, които инсталираш, са всъщност кирилски? Защото ако са само латински, няма как да пишеш на кирилица с тях.ами били са латински Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост