blood Публикувано Май 3, 2007 Report Share Публикувано Май 3, 2007 Ммм искрено се надявам поне тук да ми помогнете :) Имам класна по литература и трябва да науча само и единствено тези две заглавия по-долу: -Образът на Константин-Кирил според "Пространното житие" -Пътят към словото, път към бога. (ЕСЕ)Някой от вас би ли ми помогнал, че само това да науча като хората и учителката няма да ме докосне до края на годината, искрено ви моля за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 3, 2007 Report Share Публикувано Май 3, 2007 Ами научи само това като хората Нали не искаш ние да четем "Пространното житие" , и ние сме се мъчили с него като ни е било времето (беше много отдавна, затова нищо не помня ). Мисля, че все имаш някакво мнение по въпроса за образа на Константин-Кирил. Човекът толкова много е направил за бъдещето и самосъзнанието на българите, че определено има какво да се напише по въпроса. Другата тема за есето също е много благодатна и има какво да се напише по въпроса, най-хубаво ще е ако сам напишеш твоето мислене по въпроса, а ние ще помагаме. Ако искаш напиши нещо, пък да направим така: всеки, който има желание и муза може да те допълни с едни два абзаца. След това ще избереш, каквото най-много ти харесва и най-близко до теб и ще го връчиш на госпожа-другарката. Успех и вдъхновение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 3, 2007 Report Share Публикувано Май 3, 2007 Лев и дваесе не е чак толкова много ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост