Jump to content

Изчезна ми иконката на Sounds and Audio Devices в трея

black hawk

Препоръчан пост

В LOG-а има някои неща, които могат да се махнат, но няма нищо обезпокоително.

Т.е. да разбираме, че проблемът в момента е само, че flash съдържанието се възпроизвежда без звук?

Не е само това,проблемите си останаха,каквито ги имах т.е. нищо не се е променило (освен,че не ми дава грешката от теста) само това се е променило.Както и Windows-a като го стартирам и спирам няма звук,който трябва да се чува.Няма я и иконката за Sounds and Audio Devices в трея, както и звука като пускам някои програми например като Skype.

Сподели другаде

• Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Не е само това,проблемите си останаха,каквито ги имах т.е. нищо не се е променило (освен,че не ми дава грешката от теста) само това се е променило.Както и Windows-a като го стартирам и спирам няма звук,който трябва да се чува.Няма я и иконката за Sounds and Audio Devices в трея, както и звука като пускам някои програми например като Skype.

Опитай да сканираш операционната система за промени по критични системни файлове. За целта можеш да ползваш вградения инструмент System File Checker.

От ДОС прозорец стартирай следната команда: sfc /scannow, но преди това си приготви инсталационното CD на Windows-а, за всеки случай.

Поздрави.

Редактиран от netcentric
Сподели другаде

Отвори панела с услугите (Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK), намери услугите SSDP Discovery Service и Universal Plug and Play Device Host, кликни два пъти върху тях (поотделно) и от падащото меню избери Disabled. Рестартирай компютъра.
Сподели другаде

Публикувано (Редактиран)
Опитай да сканираш операционната система за промени по критични системни файлове. За целта можеш да ползваш вградения инструмент System File Checker.

От ДОС прозорец стартирай следната команда: sfc /scannow, но преди това си приготви инсталационното CD на Windows-а, за всеки случай.

Поздрави.

Това вече го направих,но забравих да пиша.

Отвори панела с услугите (Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK), намери услугите SSDP Discovery Service и Universal Plug and Play Device Host, кликни два пъти върху тях (поотделно) и от падащото меню избери Disabled. Рестартирай компютъра.

Нищо не се промени, все същото си е. :( Май дойде време за image (в краен случай)

Редактиран от black hawk
Сподели другаде

В такъв случай опитай да инсталираш последната версия на DirectX 9.0c. Ако се наложи, деинсталирай старата версия с помощта на DirectX Happy Uninstall.

С последна версия на DirectX 9.0c съм, априлската.

Сподели другаде

Предполагам, че проблемът се дължи на повредени или липсващи данни в регистъра, затова предложих (пре)инсталирането на DirectX.

Отново нищо не стана.Сигурно съм ви втръснал с моя проблем.Каквото и да ми предложите няма оправия, може ли да съм такъв кърък :punish: .Имам image на Windows, ще пробвам с него, няма как.Ще пиша какво е станало.

Сподели другаде

Отново нищо не стана.Сигурно съм ви втръснал с моя проблем.Каквото и да ми предложите няма оправия, може ли да съм такъв кърък :punish: .Имам image на Windows, ще пробвам с него, няма как.Ще пиша какво е станало.

Ясно е какво ще стане :thumbsup:

Сподели другаде

Публикувано (Редактиран)
Проблемът се реши за по-малко от 3 минути с image, не ми се стигаше до там, но няма как.Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички които се включиха в темата. :bravo: :thumbsup: :bravo: Редактиран от black hawk
Сподели другаде