black hawk Публикувано Май 1, 2007 Author Report Share Публикувано Май 1, 2007 В LOG-а има някои неща, които могат да се махнат, но няма нищо обезпокоително.Т.е. да разбираме, че проблемът в момента е само, че flash съдържанието се възпроизвежда без звук?Не е само това,проблемите си останаха,каквито ги имах т.е. нищо не се е променило (освен,че не ми дава грешката от теста) само това се е променило.Както и Windows-a като го стартирам и спирам няма звук,който трябва да се чува.Няма я и иконката за Sounds and Audio Devices в трея, както и звука като пускам някои програми например като Skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itodorov Публикувано Май 2, 2007 Report Share Публикувано Май 2, 2007 (Редактиран) Не е само това,проблемите си останаха,каквито ги имах т.е. нищо не се е променило (освен,че не ми дава грешката от теста) само това се е променило.Както и Windows-a като го стартирам и спирам няма звук,който трябва да се чува.Няма я и иконката за Sounds and Audio Devices в трея, както и звука като пускам някои програми например като Skype. Опитай да сканираш операционната система за промени по критични системни файлове. За целта можеш да ползваш вградения инструмент System File Checker.От ДОС прозорец стартирай следната команда: sfc /scannow, но преди това си приготви инсталационното CD на Windows-а, за всеки случай. Поздрави. Редактиран Май 2, 2007 от netcentric Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 2, 2007 Report Share Публикувано Май 2, 2007 Отвори панела с услугите (Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK), намери услугите SSDP Discovery Service и Universal Plug and Play Device Host, кликни два пъти върху тях (поотделно) и от падащото меню избери Disabled. Рестартирай компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 2, 2007 Author Report Share Публикувано Май 2, 2007 (Редактиран) Опитай да сканираш операционната система за промени по критични системни файлове. За целта можеш да ползваш вградения инструмент System File Checker.От ДОС прозорец стартирай следната команда: sfc /scannow, но преди това си приготви инсталационното CD на Windows-а, за всеки случай. Поздрави.Това вече го направих,но забравих да пиша. Отвори панела с услугите (Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK), намери услугите SSDP Discovery Service и Universal Plug and Play Device Host, кликни два пъти върху тях (поотделно) и от падащото меню избери Disabled. Рестартирай компютъра.Нищо не се промени, все същото си е. :( Май дойде време за image (в краен случай) Редактиран Май 2, 2007 от black hawk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 2, 2007 Report Share Публикувано Май 2, 2007 В такъв случай опитай да инсталираш последната версия на DirectX 9.0c. Ако се наложи, деинсталирай старата версия с помощта на DirectX Happy Uninstall. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 3, 2007 Author Report Share Публикувано Май 3, 2007 В такъв случай опитай да инсталираш последната версия на DirectX 9.0c. Ако се наложи, деинсталирай старата версия с помощта на DirectX Happy Uninstall.С последна версия на DirectX 9.0c съм, априлската. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 3, 2007 Report Share Публикувано Май 3, 2007 Предполагам, че проблемът се дължи на повредени или липсващи данни в регистъра, затова предложих (пре)инсталирането на DirectX. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 3, 2007 Author Report Share Публикувано Май 3, 2007 Предполагам, че проблемът се дължи на повредени или липсващи данни в регистъра, затова предложих (пре)инсталирането на DirectX.Отново нищо не стана.Сигурно съм ви втръснал с моя проблем.Каквото и да ми предложите няма оправия, може ли да съм такъв кърък .Имам image на Windows, ще пробвам с него, няма как.Ще пиша какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 3, 2007 Report Share Публикувано Май 3, 2007 Отново нищо не стана.Сигурно съм ви втръснал с моя проблем.Каквото и да ми предложите няма оправия, може ли да съм такъв кърък .Имам image на Windows, ще пробвам с него, няма как.Ще пиша какво е станало. Ясно е какво ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 3, 2007 Author Report Share Публикувано Май 3, 2007 (Редактиран) Проблемът се реши за по-малко от 3 минути с image, не ми се стигаше до там, но няма как.Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички които се включиха в темата. Редактиран Май 3, 2007 от black hawk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост