Jump to content

Проблем след преинсталиране на Windows

katevrai

Препоръчан пост

Става, но пробната версия показва само първата част на лиценза, докато RockXP е безплатна и показва целия код.

Къде се намира с everest?Ами със другата на еверест целия ли го показва?

Сподели другаде

Къде се намира с everest?Ами със другата на еверест целия ли го показва?

Удивлявам се на мързела ти. Мързи те да прекараш 1-2 минутки, за да откриеш къде се намира тази информация. И това при положение, че не вложиш мислене. Ако вложиш такова, ще установиш, че това е редно да се потърси в раздел "Софтуер", защото е със софтуерна насоченост. Това би смъкнало нужното време за намиране на информацията до може би 10-15 секунди.

По интересното е, че досега можеше да откриеш нужната информация поне 10 пъти с RockXP, докато питаш дали може с EVEREST и после да губиш време да питаш къде е, вместо да се опиташ да направиш нещо сам.

Защо да е лесно, след като може да е трудно, нали така?

Иначе да, регистрираната версия на EVEREST Ultimated показва целия CD-Key.

Сподели другаде

Удивлявам се на мързела ти. Мързи те да прекараш 1-2 минутки, за да откриеш къде се намира тази информация. И това при положение, че не вложиш мислене. Ако вложиш такова, ще установиш, че това е редно да се потърси в раздел "Софтуер", защото е със софтуерна насоченост. Това би смъкнало нужното време за намиране на информацията до може би 10-15 секунди.

По интересното е, че досега можеше да откриеш нужната информация поне 10 пъти с RockXP, докато питаш дали може с EVEREST и после да губиш време да питаш къде е, вместо да се опиташ да направиш нещо сам.

Защо да е лесно, след като може да е трудно, нали така?

Иначе да, регистрираната версия на EVEREST Ultimated показва целия CD-Key.

Значи първо искам да кажа,че не "мързела" е причината,а просто не искам да инсталирам куп от софтуери със не много ясен произход.Пробите със такива не веднъж ме довеждало до сериозни проблеми просто мислех да стане със нещо,което вече имам.

Сподели другаде

RockXP не е софтуер с неясен произход. Има го на Betanews, Softpedia, Major Geeks, Download3K и дори SnapFiles. Самото му наличие на последния сайт е достатъчно доказателство, че програмата е редовна (SnapFiles по мое мнение е сайт, който отсява доста добре софтуера си). Освен това програмата и не иска инсталация.

Не съм безгрешен и не съм най-големият специалист на планетата, но се опитвам да ползвам, предлагам и препоръчвам само качествен и реално полезен софтуер, доколкото зависи от мен и познанията ми. Ако въпросната програма беше съмнителна и опасна, нямаше да я предлагам.

Сподели другаде

RockXP не е софтуер с неясен произход. Има го на Betanews, Softpedia, Major Geeks, Download3K и дори SnapFiles. Самото му наличие на последния сайт е достатъчно доказателство, че програмата е редовна (SnapFiles по мое мнение е сайт, който отсява доста добре софтуера си). Освен това програмата и не иска инсталация.

Не съм безгрешен и не съм най-големият специалист на планетата, но се опитвам да ползвам, предлагам и препоръчвам само качествен и реално полезен софтуер, доколкото зависи от мен и познанията ми. Ако въпросната програма беше съмнителна и опасна, нямаше да я предлагам.

Приемам поощрението и разбирам,че ви е омръзнало да обяснявате излишни неща,но за неопитните понякога е доста необходимо.Иначе ви поздравявам за работата ви като цяло,защото не на много места може да те съветват компетентни личности.Определено трупате рейтинг,продължавайте така. :thumbsup:

Сподели другаде

Night_Raven според мен е най-отзивчивият и коректен специалист в подобни форуми. Можете да му имате доверие. Лично аз съм много доволен от неговите съвети и ръководства.
Сподели другаде

Българинът ме удивлява непрекъсното. Ще се занимае (евентуално, ако не я има случайно) да инсталира платена програма, да й намери нелегален сериен номер, при което рискува да се напълни със зарази, ако търси невнимателно в интернет, вместо да свали малка и безплатна програма.

Дори самият факт, че би предпочел пиратски софтуер, вместо безплатен такъв, е достатъчен факт, за да ме кара да си мисля, че българите имаме СЕРИОЗНИ проблеми.

Сподели другаде

Българинът ме удивлява непрекъсното. Ще се занимае (евентуално, ако не я има случайно) да инсталира платена програма, да й намери нелегален сериен номер, при което рискува да се напълни със зарази, ако търси невнимателно в интернет, вместо да свали малка и безплатна програма.

Дори самият факт, че би предпочел пиратски софтуер, вместо безплатен такъв, е достатъчен факт, за да ме кара да си мисля, че българите имаме СЕРИОЗНИ проблеми.

Самата програма everest ми допадна и така и така реших да остане и затова го намерих със нея.

Сподели другаде

Самата програма everest ми допадна и така и така реших да остане и затова го намерих със нея.

Т.е. да разбирам, че си инсталирал EVEREST Ultimate, след като поискал начин да разбереш лиценза? Ако е така, то значи не си дал шанс на безплатната програма и нарочно си се насочил директно към платената, което значи, че аргументът ми остава валиден.

Сподели другаде