ferdi Публикувано Април 26, 2007 Report Share Публикувано Април 26, 2007 Здравейте. Появи ми се следния проблем: При отварянето на internet explorer, или по-точно google най-отгоре където са файл, редактиране, изглед и др. и при кликването на десния бутон на мишката всичко ми излиза на английски. Но при инсталирането на windows XP преди това ми беше всичко на български. Явно някоя програмка ми направи този номер. Въпросът ми е следният: по какъв начин мога да си върна превода когато отварям google, всичко да ми излиза пак на български. Използвам internet explorer 6.0 който е инсталиран на windows XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Април 26, 2007 Report Share Публикувано Април 26, 2007 (Редактиран) Здравейте.Появи ми се следния проблем:При отварянето на internet explorer, или по-точно google най отгоре където са файл,редактиране,изглед и др. и при кликването на десния бутон на мишката всичко ми излиза на английски.Но при инсталирането на windows XP преди това ми беше всичко на български.Явно някоя програмка ми направи този номер.Въпросът ми е следният:по какъв начин мога да си върна превода когато отварям google, всичко да ми излиза пак на български.Използвам internet explorer 6.0 който е инсталиран на windows XP Привет,Проблема си е в настройкита на Google според мен, просто когато го отвориш отиди на preferences (на снимката при мен е Предпочитания): http://www.softvisia.com/orion/Drugi/32.jpg и там сложи горе български като на втората снимка: http://www.softvisia.com/orion/Drugi/33.jpg Иначе като цяло, вероятно имаш проблем и с настройките в "Регионалните и езикови настройки в Windows", тук пише за това ако те интересува.В смисъл... че мисля, че ако те са наред, Google ще си излиза на български и без да го настройваме.Успех! Редактиран Април 26, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост