twizted Публикувано Април 26, 2007 Report Share Публикувано Април 26, 2007 Здравейте, от известно време ползвам нов компютър със външна звукова карта Creative Soundblaster X-Fi Extreme Audio.Доскоро нямах никакъв проблем,но откакто ми се наложи да преинсталирам системата постоянно се случва по някое време всички плеъри и самия Уин да се държат така,все едно няма инсталирана звукова карта(отказ да възпроизвеждат звук и съобщения,че няма намерен хардуер за звук)Интересното е ,че след рестарт всичко се оправя,но винаги пак се случва.Това нещо става вече на трети различен Уиндоус.Когато пусна теста за проблеми на Creative ми открива следния проблем: Windows Multimedia Test failed. Най-често ползвам GOMplayer,Foobar2000,Winamp. Възможно ли е да е нещо свързано с кодеци и по-специално AC3? Много ще съм благодарен ако някой помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2007 Report Share Публикувано Април 26, 2007 Опитай да инсталираш следните ъпдейти: Hotfix KB894391 (2MB) и Security Update KB921883 (686KB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
twizted Публикувано Април 27, 2007 Author Report Share Публикувано Април 27, 2007 (Редактиран) Опитай да инсталираш следните ъпдейти: Hotfix KB894391 (2MB) и Security Update KB921883 (686KB).Благодаря,сега ги слоих да видим дали ще помогне.А какво точно представляваха тези ъпдейти?В смисъл-какво те навежда на мисълта че има общо смоя проблем Редактиран Април 27, 2007 от twizted Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 27, 2007 Report Share Публикувано Април 27, 2007 Оправят една грешка с Generic Host Process, която не каза дали ти я изписва при теб, но като симптоми е почти същото, така че не пречи да се пробва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
twizted Публикувано Април 27, 2007 Author Report Share Публикувано Април 27, 2007 Оправят една грешка с Generic Host Process, която не каза дали ти я изписва при теб, но като симптоми е почти същото, така че не пречи да се пробва.Би ли ми цитирал горе-долу какво е съобщението ако си спомняш,щото имах много съобщения за грешки,но сега не се сещам точно(свързано ли е с типа-send/don't send)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 27, 2007 Report Share Публикувано Април 27, 2007 (свързано ли е с типа-send/don't send)?Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
twizted Публикувано Април 27, 2007 Author Report Share Публикувано Април 27, 2007 Да.Ми значи сигурно предположението ти е било правилно Благодаря ти много.Засега няма проблем откакто ги сложих,дано да е така и занапред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост