IVAN Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Жив и здрав! Късмет и Любов, да се надявам весело да си прекарваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Честит рожден ден и от мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
^KRISTALINA^ Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Аз това го написах и другаде но хайде пак...Към себе си Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен, най-злочест,от парещите въглени на мъкатаси направи сам стълба и излез. Когато от безпътица премазан сии си зазидан в четири стени,от всички свои пътища прерязанинов път си направи и пак тръгни. Светът когато мръкне пред очите тии притъмнява в тези две очисам слънце си създай и от лъчите мус последния до него се качи. Трънлив и сляп е на живота ребусът,на кръст разпъва нашите души.Загубил всичко, не загубвай себе си -единствено така ще го решиш! Не знам дали има какво да ти пожелая, което вече не ти е казано. Не знам дали има нещо, от което се нуждаеш и дали мога да ти го дам. Знам само, че в този живот най - важен е Човека такъв какъвто е. Затова от мен вместо пожелание ще получиш една молба. Истинска, искрена, човешка... Бъди това което си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 (Редактиран) Честит Рожден Ден!Здраве, щастие и късмет и от мен Редактиран Април 21, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Честит Рожден Ден. Да си жив и здрав, и да имаш много успехи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Април 24, 2007 Report Share Публикувано Април 24, 2007 Благодаря за пожеланията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост