Radomsit Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Може ли някой да ми помогне !!!!!Ф1!!! Имам проблем с един пак АТА хард не ми разре6ава да инсталирам WinXP трябва някжи драйвери за харда а няма никъде !!ПЛС помощ или съвет !! Всичко съм пробвал единствено боот дискета за '98 тръгва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Можем да помогнем, но е необходима по-конкретна информация - модел на дънната платка и твърдия диск, начина, по който се опитваш да инсталираш и самия проблем - съобщение за грешка или нещо друго? Виж Съветите за успешна взаимопомощ, ако се затрудняваш с описанието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Radomsit Публикувано Април 21, 2007 Author Report Share Публикувано Април 21, 2007 1. Форматирах С: защото само то съществуваше2. Пуснах диска с ХР (с който и аз оперирам на своя комп), след като бях задал от биос да зарежда от CD-то и ми изпизва Boot Failure и ми иска друг boot диск. Данни за компа : Дънно : Интел PX865 PE pro (albatron) Harddisk : 120 GB , Maxtor (ata, 3.5 series) P.S. : Ако искате някви други данни пишете. Просто ми дайте съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 От този диск инсталирал ли си друг път Windows? На други компютри стартира ли инсталацията успешно или също не успява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Провери следните неща:1. Твърдия диск и CD устройството показани ли са в BIOS (в раздела MAIN срещу показателите IDE Primary/Secondary Master/Slave)?2. В раздела ADVANCED срещу показателят First Boot Device трябва да е CD устройството; останалите (Second, Third, Other) е добре да ги забраниш (Disabled).3. В раздела Peripherals -> OnChip IDE Device -> On-Chip Primary/Secondary PCI IDE трябва да е Enabled.Ако и при тези настройки инсталацията не стартира от CD-то, проблема е в самото CD устройство или в инсталационния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост