tanq9506 Публикувано Април 22, 2009 Report Share Публикувано Април 22, 2009 Здравейте Искам първо да кажа че програмката е супер,но имам един проблем (сигурно е от моя компютър) когато си направя клипчето и вече го сейвна и когато отида на него не ми се отваря а и не иска да се качи в vbox..Дали не е нещо от формата или нещо друго ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2009 Report Share Публикувано Април 22, 2009 А ти го запазваш в какъв формат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanq9506 Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 ами не съм го променяла само натиснах ОК като сейвнах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 Добре де, какъв точно е той? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanq9506 Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 като натисна "save as type" има 2 възможности.. Pro show files и All filesаз го бях запаметила на proshow но и на другото съшо не се отваря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 Значи запазваш във формат, специфичен за програмата. Трябва да запазиш в AVI формат например. Не съм запознат с програмата, но виж дали няма меню за експортиране (export). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cookie_master Публикувано Юли 27, 2009 Report Share Публикувано Юли 27, 2009 Искам да ви попитам тои клип дали е някаква версия на Proshow?Много прилича на нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
HOW Публикувано Септември 1, 2011 Report Share Публикувано Септември 1, 2011 Здравейте и аз имам същият проблем като танчето.Записах си файла в всички възможни формати но неиска да ми тръгне видео файла иначе снимките и слайдовете си вървят но самото отделно видео НЕ.Моля ви помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 1, 2011 Report Share Публикувано Септември 1, 2011 Здравейте и аз имам същият проблем като танчето.Записах си файла в всички възможни формати но неиска да ми тръгне видео файла иначе снимките и слайдовете си вървят но самото отделно видео НЕ.Моля ви помогнетеНе се записват от File - Save As.. както е написала Танчето. Там се записват само компилациите/заготовки/проекти, да ги наречем. Самото видео се записва като свалиш долу всичко на Слайд-лентата, селектираш всички и от Create Output, избираш съответния видео формат и Create. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост