Night_Raven Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 По принцип не съм сигурен как точно трябва да се процедира и дали програмата може да запише директно DVD или създава файлове, които трябва ръчно да запишеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dradkova Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 По принцип не съм сигурен как точно трябва да се процедира и дали програмата може да запише директно DVD или създава файлове, които трябва ръчно да запишеш.Аз по принцип пробва по два начина-директно да запиша клипа в DVD формат,което не стана.След това направих клипа в AVI формат и пак нестана.Просто незнам какво вече да направя.Очи не ми останаха от този компютър снощи до 4.00 съм се мъчила и незнам какво да измисля.Все пак съм ти много благодарна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nezkaika Публикувано Декември 7, 2008 Report Share Публикувано Декември 7, 2008 Не съм работила почти с тази програма, но реших да пробвам да направя DVD директно на диск, при първия опит не успях предполагам, че диска беше нещо повреден, но след това проверих другия диск и директно направих DVD- файл върху него, но при правенето му има една подробност, първо трябва да се запише файла в формата на програмата и да е в същата директория и след това меню ->create->DVD disk и готово, стана и тръгна. Не съм правила никакви настройки допълнително, всичко както си е настроено при инсталацията на програмата. Предполагам, че при теб е нещо от кодаците за да не се получава. На диска се създават две диретории точно така както са и DVD дисковете аудио и видио, понеже нямам дивиди не знам дали ще тръгне там, но предполагам, че ще тръгне след като фаиловете са точно така както на други DVD дискове,ето ги:1.VIDEO_TS2.VIDEO_TS.BUP3.VTS_01_04.VTS_01_0.BUP5.VTS_01_1Иначе с плеар тръгна веднага пробвах на два плеара GOM plаyеr и RealPlayer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dradkova Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 Много ви благодаря за отговорите.Сигурно аз някъде бъркам в записването на DVD-то.Скоро си изтеглих последната версия на Неро и снощи пробвах да запиша един филм,но пак не стана.Влезнах в темата за записване с Неро и всичко уж правя както трябва,но непрекъснато ми изписва някакво съобщение и нестава.По принцип съм с Виста,но не мисля,че от там идва проблема.Днес пак ще се ровя и ще опитвам,пък дано да стане нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 По всяка вероятност това съобщение подсказва къде е проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dradkova Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 По всяка вероятност това съобщение подсказва къде е проблемът.Ето какво ми изписва,когато се опитам да запиша филм на DVD диск:You have added DVD-video content to a compilation type that will not result in a DVD-video compliant disc.To create disk playable in standalone DVD-video playable in standalone DVD-video players use the DVD-video compilation type. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 В ръководството за запис на DVD диск се посочва използването на режим DVD-Video. По-добре е обаче да ползваш режим DVD-ROM (UDF). Друг вариант, който мога да ти предложа, е да пробваш ImgBurn. Линк към нея има в ръководството за работа с нея, където е и описано как можеш да запишеш диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dradkova Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 Много съм ти благодарна.Дано да стане.Сега ще пробвам и ще кажа резултата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dradkova Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 Еми да ви кажа,пак нестана.Пробвах и филми да запиша на DVD диск и нищо.Уж ми показва,че се е записал,но като го пусна на DVD-то и нищо.Като сложа диска пак в компа и ме пита дали искам да запиша нещо на него,а като му дам,че искам и ми казва,че нестава и да сложа празен диск.Абе луда работа.Направо вече ми писна.Явно всичко си идва от настройките на компа.Преди успявах да записвам филми,но понеже започнах да тегля доста програми и един ден нещо заби компютъра и явно от тогава се е прецал нещо и ще трябва да викна някой специалист да го погледне.Но нищо,писна ми да се ядосвам и съм ви страшно благодарна,че ме изтърпяхте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Здравейте, искам да питам как да си настроя програмката да ми показва ето такива букви: ñ, ž, ć, â, ä, ö. Като си копирам текста и го поставя, програмата ми маха тези неща отгоре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 1, 2009 Report Share Публикувано Януари 1, 2009 А шрифтът същият ли е? Възможно е шрифтът да няма тези символи точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Януари 1, 2009 Report Share Публикувано Януари 1, 2009 Ами аз провах с всички възможни шрифтове, които са в падащото меню и не става, на всичките се махат тези неща. А ако е от шрифта както казваш, дали мога да си изтегля от някъде шрифт, който да поддържа и такива букви и да го добавя към програмата? И ако може, къда и как да търся? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Казваш, че копираш, а опитвала ли си да напишеш символите с двуеточие отгоре, вместо да копираш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Ами не съм, защото нямам такъв езика на PC, но ще си добавя езика и ще пробвам без копиране да ги напиша. ===================Току що пробвах по този начин и стана, явно трябва да имам инсталиран езика на PC за да може да ми ги разчете знаците. Благодаря за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Програмата записва имидж файл.След това с неро или други програми за запис на имидж се записва на двд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост