Night_Raven Публикувано Април 18, 2007 Report Share Публикувано Април 18, 2007 Ама проблема е че аз въобще не мога да отворя System Volume Information. Ни папка ни дявол. Изпълни инструкциите, дадени от Tragedy и ще можеш да отвориш папката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JollyRoger Публикувано Април 19, 2007 Report Share Публикувано Април 19, 2007 Ако случайно твърдия ти диск форматиран под NTFS и не можеш да влезеш в папката, можеш да я изтриеш по следния начин: Чукни върху нея ... коя "нея"?System Volume Information това е папката върху която трябва да чукнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Април 19, 2007 Report Share Публикувано Април 19, 2007 (Редактиран) Имам странното усещане че не намираш "System Volume Information" папката въобще, ако е така тя е в "C", но скрита, за да я видиш - отиваш в Control panel/Folder Options на страницата View и махаш отметките пред Do not show hidden files and folders (просто я преместваш пред Show hidden files and folders), както махаш и отметката пред Hide protekted operating system files (Recommended) - потвърждаваш с Yes и после - Ok и вече ще я виждаш (в "С"). Не е лошо после отново да скриеш тези файлове в обратния ред, след като си свършиш работата.А ако грешно съм помислил че не намираш папката - Sorry!Успех! Едит:Опс... сега видях че l.kanelov е написал вече това, моля модераторите да изтрият мнението ми, ако сметнат за необходимо, още един път - Sorry! Редактиран Април 20, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
irX Публикувано Април 20, 2007 Author Report Share Публикувано Април 20, 2007 Имам странното усещане че не намираш "System Volume Information" папката въобще, ако е така тя е в "C", но скрита, за да я видиш - отиваш в Control panel/Folder Options на страницата View и махаш отметките пред Do not show hidden files and folders (просто я преместваш пред Show hidden files and folders), както махаш и отметката пред Hide protekted operatingsystem files (Recommended) - потвърждаваш с Yes и после - Ok и вече ще я виждаш (в "С"). Не е лошо после отново да скриеш тези файлове в обратния ред.А ако грешно съм помислил че не намираш папката - Sorry!Успех! Едит:Опс... сега видях че l.kanelov е написал вече това, моля модераторите да изтрият мнението ми, ако сметнат за необходимо, още един път - Sorry!Ами да! Мерси много на всички! Орион, това ми беше проблема наистина. Мерси на всички! Вече свободното място си е реално! Супер сте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavirad Публикувано Август 5, 2008 Report Share Публикувано Август 5, 2008 Здравейте! Виждам че темата е затворена отдавна но имам и аз едно въпросче.До колкото разбрах от коментарите,папка "System Volume Information",трябва да се намира в дял "C".Въпроса ми е следния:Защо антивирусната ми програма намира съответната папка в дял "D"?Уиндоуса ми е инсталиран в дял"C".Това нормално ли е? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 5, 2008 Report Share Публикувано Август 5, 2008 Нормално е, защото стандартно System Restore наблюдава всички дялове, а папката System Volume Information съдържа информация, която може да се използва за възстановяване на системата чрез съветника System Restore или ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavirad Публикувано Август 5, 2008 Report Share Публикувано Август 5, 2008 Благодаря ти ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Август 5, 2008 Report Share Публикувано Август 5, 2008 От Properties на My Computer имаш таб System Restore, откъдето определяш какъв процент от съответния дял да използува функцията. Можеш да я спреш за несистемните дялове, за системния - по твоя преценка. След спиране скритата папка System Volume Information ще продължи да съществува, без да заема място от дяла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavirad Публикувано Август 6, 2008 Report Share Публикувано Август 6, 2008 Да,това вече го разбрах от по-старите коментари.Все пак,ти благодаря и на теб! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост