coojoe_213 Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Здравейте на всички вас, почитатели на този сайт. Днес ми се наложи да изпратя няколко диска / двд / в чужбина. Случайно по пътя се замислих за следното. Възможно ли е да имам проблем с някой вид власти, аз лично не виждам проблем, но как е по принцип, според вас. Дисковете бяха със софтуер, филми, музика... общо взето това е. Разбрах, че в София, се преглеждал на всеки колета или каквото е там, и така отлитат за където са. Кажете по закон как е и много би ми било приятно да споделите вашите впечатления или проблеми (ако сте има ли де), относно дадената тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 18, 2007 Report Share Публикувано Април 18, 2007 Аз съм пращала за Сърбия дискове с музика. Макар, че те не са в ЕС, не съм имала проблем. Само трябва да се запечатат хубаво с колета и да се напише какво точно съдържа.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Април 28, 2007 Report Share Публикувано Април 28, 2007 И аз щях да изпращам дискове до Гърция,но разбрах че може да има подобни проблеми и ги изпратих с автобус пътуващ за Атина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост