Jump to content

Записване на хистори от skype

Препоръчан пост

Проблемът ми е следният - искам да тегля един шут на компютъра когато ми забива, но това май няма да го оправи. И реших да слагам Уиндолс наново най - малкото защото ще сменям хорд диска. Лесно ще си копирам информацията като пусна двата харда, това не ме притеснява, но много държа да си запазя хисторито на чатовете от скайпа, които са си доста. Има ли някакъв шанс да се направи бек ъп, който да ги върне после.

Преди знам, че записваше хисторите на html документи и нещо такова, но сега не съм сигурен, пък и вече забравих къде, ако някой може да помогне ще съм много задължен. Мога и да си ги копирам на Word документ ако нямам избор, но предпоитам да си се отварят в скайпа, по - удобно е :) .

Сподели другаде

C:\Documents and Settings\<Windows-кия акаунт>\Application Data\Skype

Ако не се лъжа, тука трябва да е хронологията, но

Аз съм с последната бета и не мога да я вида или е криптирана доста добре, защото имам спомен на 3.0 или 3.1 като вляза в тази папка, и дам да се отвори файла виждам чата, но не в подреден вариант.

Моето предложение да е инсталираш по-стара версия 3.0(3.1), в краен случей е 2.5 и да видиш тея папки и ако я има хронологията, да си я пазиш.

Едно малко съветче, след като преинсталираш, влези си в акаунта( за да се образува папка с SKype Ника ти, и след това копирай "хронологията") че Скайп си е бъгава програмка :D

Да се надявам, да съм ти помогнал...

Сподели другаде

Не съм 100% сигурен, но мисля че хисторито на скайп се пази на техен сървър. Така, че не е необходимо да го запазваш. Така мисля защото след, като инсталирах Скайп на съвсем нов компютър и си влезнах с моя акаунт хисторито си беше там.
Сподели другаде