ivelin69 Публикувано Април 12, 2007 Report Share Публикувано Април 12, 2007 Здравейте.Имам портативно DVD Mustek MP70BПри гледане на филми в DivX - формат субтитрите ми излизат с много дребен шрифт и са жълти на цвят.Може ли някой да ми каже как да ги променя.Много благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 12, 2007 Report Share Публикувано Април 12, 2007 Намерих наръчник за това чудо - http://www.mustek.com/supportdrivers.aspx?...D&series=MP Ама нещо не се сваля като хората. Ще взема да им звънна на тези пичове да ги питам, ама ще ги изчакам първо да се събудят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivelin69 Публикувано Април 12, 2007 Author Report Share Публикувано Април 12, 2007 И аз не мога да го отворя.Ето това ми показва:General network error. Check your network documentation. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivelin69 Публикувано Април 13, 2007 Author Report Share Публикувано Април 13, 2007 Никой ли няма да помогне? :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост