Petar_kir2000 Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Не знам колко са добри и колко не тези навигации, но вземете да пробвате навигация с "igo8". Знам само че съм се возил в таксиц в Пловдив и той горкия понеже беше нов е използваше. Аз за в Европа където работя използвам Garmin с карта 2007г., но ако разпитате знам със сигурност, че има хакерчета биха ми качили за около 100-тина лв. новато 2009 г. и даже в това число и на България.tatemoge, Това е една отдавна замряла тема.... (последен активен пост 2007г.)Ако толкова те интересува IGO8 виж тук : http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=15468Тук са истинските дискусии по тази тема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Септември 26, 2009 Report Share Публикувано Септември 26, 2009 Най доби са си на GARMIN. И там така "зави на ляво, на дясно след 105 метра..." Не са с някъква космическа сума, но скъпото са картите. За компютър мисла, че също могат да се качват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост