man_to_fire Публикувано Април 9, 2007 Report Share Публикувано Април 9, 2007 Здравейте отново! От два дни имам следния проблем. При задаване на команда от стартовото меню на компютъра за изключване, рестартиране или логическо изключване, той не реагира и не изпълнява командите. Проверявах за вируси, троянци и други подобни гадинки с NOD-32, но отговаря, че няма зараза. Операционната ми система е Windows 2000 XP. Какво трябва да направя? Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 9, 2007 Report Share Публикувано Април 9, 2007 Здравей man-to_fire. Може да пробваш функцията System Restore, за да възстановиш системата. За да отвориш съветника System Restоre отваряш Start-->Programs-->Accessories-->SystemTools и кликваш на System Restore. След като се отвори съветника избираш Restore my computer to an earlier time и кликваш на бутона next. Чрез календара избираш дата, на която си сигурен че системата е работила нормално и продължаваш чрез бутона next. За да започнеш процеса на възстановяване на системата кликваш върху бутона Next на прозореца Confirm Restore Point Selection. След това изчакваш да завърши процеса. Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2007 Report Share Публикувано Април 9, 2007 Провери дали под Safe Mode ще се изключи. Виж в Event Viewer дали има някакви грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 10, 2007 Report Share Публикувано Април 10, 2007 Като допълнение мога да те посъветвам да преинсталираш драйверите на дънната платка и да видиш така дали ще се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
man_to_fire Публикувано Април 16, 2007 Author Report Share Публикувано Април 16, 2007 Първо здравейте отново!Благодаря Ви за съветите,но преинсталирах и драйверите,но не се оправя.Отговаря ми:This aplication is failed.Как да постъпя?Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Можеш ли да направиш screenshot на това, което ти изписва и да го пуснеш в тази тема. Ето как се прави това - http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=16 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Почисти регистрите и дефрагментирай, ако не си го правил скоро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Всъщност Windows 2000 ли е или XP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Някой да е пипал в BIOS? Или да е нулиран? Там си има цяло меню за такива неща и нищо чудно да е изключено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
man_to_fire Публикувано Април 21, 2007 Author Report Share Публикувано Април 21, 2007 Здравейте отново!Извинете ме,ако Ви се вижда тъп въпросът ми,но по какъв ред се влиза в този BIOS?Как точно трябва да са настройките му?Операционната система е 2000ХР. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Здравейте отново!Извинете ме,ако Ви се вижда тъп въпросът ми,но по какъв ред се влиза в този BIOS?Как точно трябва да са настройките му?Операционната система е 2000ХР. Привет, ами най често се влиза с натискането на клавиш DELETE , но за по стари РС- може да е и с клавиш F-1 или F-10, но по принцип компютъра си изсписва преди да зареди операционната система с кой клавиш се влиза,просто трябва да се гледа внимателно.....сега настройките на биос какви трябва да са? ами това е много относително нещо по принцип трябава да са по default, но това завси дали компютъра е нов или втора опотреба, дали някой не е клоквал компа..... Поздрави!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Операционната система е 2000ХР.Няма такава - или е 2000, или - XP. Наистина няма да е зле да дадеш скрийншотче за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 21, 2007 Report Share Публикувано Април 21, 2007 Също така като успееш да влезеш в BIOS-а, виж какво пише най-отгоре, т.е. каква марка е, за да можем да ти помогнем (примерно може да пише Phoenix, Award или AMI) или поне кажи точно какъв е модела на дъното ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост