Maniac Публикувано Април 3, 2007 Report Share Публикувано Април 3, 2007 (Редактиран) Здравейте! Имам едно проблемче. Проблема ми е свързан с рестартирававето на Уиндоуса. Миналия месец какво ми беше прештракало си свалих програмата System Mechanic и инсталирах добавките и в това число е анти вирусната и програма, която не ми трябва, но по късно се усетих все пак аз си имам лицензирана NOD32. И след инсталацията се получи проблема Уиндоуса ми започна през някакво време да се рестартира и всякък се мъчих и в крайна сметка премахнах всички файлове инсталирани от тази програма, но проблема с рестартирването си остана. Въпроса ми е: има ли възможност да не съм изтрил абсолютно всичко и от това да се получава проблема или е от нещо друго? Редактиран Април 3, 2007 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2007 Report Share Публикувано Април 3, 2007 Като казваш, че си премахнал, имаш предвид деинсталация или директно триене?Провери за грешки в раздел System на Event Viewer (Start -> Run -> eventvwr -> OK).Почисти регистрите, сканирай дяловете за грешки,Иначе ако имаш работеща System Restore, можеш да пробваш да възстановиш системата към по-задна дата, преди да си инсталирал System Mechanic. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 3, 2007 Report Share Публикувано Април 3, 2007 Здравей Maniac Пробвай също така да стартираш под Safe Mode да видим дали ще го има пак проблема. Стартирай msconfig от Run... менюто в Старт бутона на Windows и върви на последната страница с име Startup. Разшири прозореца, за да се вижда всичко и направи един скийншот, който да пуснеш тук, за да видим дали нещо не е останало. За всеки случай провери дани някой хардуерен компонент не се е разместил или да не е сложен правилно, защото това може да е проблем със захранването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Април 3, 2007 Author Report Share Публикувано Април 3, 2007 Благодаря много за помоща, но... Night_Raven с коя програма да почиста регистритеовете и да сканирам дяловете за грешки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2007 Report Share Публикувано Април 3, 2007 RegSupreme 1.4.0.46 (796KB) е много добра чистачка.Absolute Uninstaller 2.1 има почистващ регистрите модул, който може да е малко радикален понякога, но като цяло е доста добър. Ако не ти се инсталира целия пакет, можеш да дръпнеш само Registry Repair 2.1 (2.5MB).CCleaner 1.38.485 има също добра чистачка. Сканирането на дяловте става като кликнеш с десния бутон върху някой, избереш Properties -> страница Tools и там бутон Check Now.... Слагаш отметка на Automatically fix system file errors и пускаш да сканира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Април 3, 2007 Author Report Share Публикувано Април 3, 2007 (Редактиран) Здравейте отново! Извинявам се че не писах одеве, но имах малко работа, но сега вече се завърнах и свърших това, което ме посъветвахте.Tragedy направих това което ми каза и ето резултата: цък.Night_Raven свалих програмките, ъпдейтнах ги и ги пуснах в действие. Незнам дали има резултат, но все още не ми се е рестартирал компютъра да не се радвам предварително, но се наложи всички програми да ги пусна по три пъти едно след друго сканирвания за да покаже, че няма резултати и като ги врътна всичките като стигна пак на първата програма, тя ми показва, че пак има резултати при условие, че не работя в момента с никъква друга програма освен тези с който сканирвам това нормално ли е?Последна новина: Компютъра продължава да ми се рестартира. П.П: Благодаря и на двама ви, че се отзовахте. Намерих му цаката Редактиран Април 3, 2007 от Maniac Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2007 Report Share Публикувано Април 3, 2007 1) Що-годе нормално е да се появяват пак обекти в регистрите, защото някои програми сканират и възобновяващите се редове в регистратурата и винаги си ги намират.2) Каква се оказа цаката? Сподели и за другите потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Април 3, 2007 Author Report Share Публикувано Април 3, 2007 Добър вечер! Един от потребителите на форума на kladata.com ме посъветва да инсталирам System Mechanic отново и да го дейнисталирам с Your Unistaller 2006, но при инсталирването на System Mechanic обърнете внимание на файловете, който инсталирва в C:/Windows/System32 при дейнсталирване с Your Unistaller ще видите, че няма да премахне файла в папка system32. Тогава отивате там и го изтривате ръчно след, което рестартирвате Уиндоуса и проблема е разрешен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост