Castigado Pantockrator Публикувано Март 30, 2007 Report Share Публикувано Март 30, 2007 Има ли някой идея за начин за спиране на криптираната връзка в Скайп? В панела с настройки не го намирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2007 Report Share Публикувано Март 30, 2007 Не знам за такава опция. Предполагам, че няма. Ще си я чакаме, както чакаме и опция за избиране на аудио и видео кодек, активиране/деактивиране на super node функцията и др., а ще получаваме промени по някакви си иконки и глупости. "Да живее" комерсиализмът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 31, 2007 Author Report Share Публикувано Март 31, 2007 (Редактиран) Да ... И аз за това питам. След като не може да се избира кодек примерно ми се искаше да мога да спра криптирането за да се подобри качеството на видеото (в случая да не насича), което от своя страна се дължи на криптирането от двете страни. Напоследък изчетох доста мннения за несигурноста на SKYPE , което ме наведе на размисли (не че ме бива да мисля де). С две думи подозренията падат върху това, че след като SKYPE е Close Source не е 100% сигурно твърдението за пълно криптиране на предаваната информация. Тоест конфиденциалноста не е гарантирана въпреки, че тук се твърди обратно. Аз поне не съм сигурен. Твърди се , че CSpace е много по - сигурен в това отношение, но все пак говорим за SKYPE. Много точно казано""Да живее" комерсиализмът." Не мисля обаче че SKYPE ще остане задълго №1 при VoIP комуникациите. Редактиран Март 31, 2007 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост