Jump to content

Проблем с машината - Вече почти не върви

Shak

Препоръчан пост

Много странен проблем ми изникна днес. Инсталирах новите драйвъри на ATI, и след рестарта машината почти отказа да върви. Докато изпълни дадена команда направо можеш да си направиш дрямката, че дори ще ти остане време. Сега преглеждам за "вредители" но пак казвам получи се след слагането на новите драйвъри. Не знам дали е от тях но имам вече сериозен проблем
Сподели другаде

Кажи вида на операционната система и какво точно си инсталирал - ATI имат драйвери за дънни платки, за видео карти, за ТВ тунери... Кажи и как точно си ги инсталирал - върху старите или на чисто; дай информация и за основния хардуер.
Сподели другаде

Кажи вида на операционната система и какво точно си инсталирал - ATI имат драйвери за дънни платки, за видео карти, за ТВ тунери... Кажи и как точно си ги инсталирал - върху старите или на чисто; дай информация и за основния хардуер.

За видео драйвърите говорим - плзвах ATI Catalyst 7.3 Control Center и Display Driver . нсталирах ги върху другите. Windows XP + SP2.

Сподели другаде

Явно щом си ги инсталирал върху другите се получава мазалото. Ако можеш да влезеш в SafeMode и оттам вече да махнеш както старите така и новите драйвери, след това рестарт пак в SafeMode, слагаш новия, дали няма да се получи...
Сподели другаде

Преди малко го рестартирах, за да влезна в Safe Mod но изтървах момента и когато се зареди системата работеше вече нормално. Не знам, може би след първият рестарт (след инсталацията) не е успял да се пригоди. Но сега пак си работи на 6

Благодаря и на двама ви :thumbsup:

Сподели другаде

Опитай да ги деинсталираш през Control Panel и да инсталираш само драйверите, без Control Center.

Аз съм абсолютно "за". Ако искаш да имаш някакъв контролен център (при мен беше се появил същия проблем) може да си инсталираш ATI Tray Tools. Въпрос на вкус.

В добавка. Ако имаш по-стара ATI карта, съвсем спокойно може да пропускаш ъпдейтите. На сайта на ATI има информация кои видеокарти се поддържат от последния ъпдейт. Но аз не им вярвам. :)

Сподели другаде