Jump to content

Проблем с Windows

G0ld

Препоръчан пост

Проблема ми е следния, днеска си реснах пц-то и след това цлицквам на ицонцата на усера-а си да вляза зарежда зарежда, накрая ми се появи валлпапер-а на десктопа и нищо друго.... Тоест експлоера лентаата отдолу иконките нищо не ми излиза. Давам на диспеичара на задачите и там процесите бяха само от състем и нито един мои. Незнам какво да правя не искам да приенсталирам вин, рестаритрах го какво ли не правих неще и неще. Отворих операта като цлинах на Нев Таск през дипсеичара на задачите. Помогнете ми..

Никои неможа да ми помогне, пробах със нев таск експлорер, но лентата отдолу се появи за секунда, премигна и изхцезна :(

Сподели другаде

Златинов, пробвах го това, появява се за една секунда ленатата отдолу, премигва и изчезва. Не знам какво да правя.

От един рестарт стана този проблем и сега н езнам какво да правя, не искам да реинсталирам Windows :(

Някои ми казаха Format.. a аз даже не знам как се форматира диск и защо е нужно това.

Сподели другаде

Здравейте,

като за първо време защо не опиташ с проверяване за грешки по дяла с операционната система и дефрагментиране:

Отваряме My Computer/десен бутон на дяла (най вероятно "C")/Properties/Tools/първия бутон (Check Now)/слагаме отметки и на двете квадратчета/OK и рестарт.Ще се позабави малко докато провери.

Ако няма друга програма за дефрагментация, после My Computer/десен бутон на дяла /Properties/Tools/втория бутон (Defragment Now)

Ако говорим за ХР все пак де.

Успех!

Редактиран от orion
Сподели другаде

Здравей G0ld,

А със System Restore (Възстановяване на системата) пробва ли?

Ако не си или пък не си изключил самият "system restore service" съветвам те да пробваш!

1]Start>Run>

2]%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe

3] Следвай инструкциите, появяващи се на екрана.... Върни времето на появилия ти се календар назад!

Ако не се справяш пиши за да ти дам по-подробна информация! Успех :thumbsup:

Сподели другаде