G0ld Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Проблема ми е следния, днеска си реснах пц-то и след това цлицквам на ицонцата на усера-а си да вляза зарежда зарежда, накрая ми се появи валлпапер-а на десктопа и нищо друго.... Тоест експлоера лентаата отдолу иконките нищо не ми излиза. Давам на диспеичара на задачите и там процесите бяха само от състем и нито един мои. Незнам какво да правя не искам да приенсталирам вин, рестаритрах го какво ли не правих неще и неще. Отворих операта като цлинах на Нев Таск през дипсеичара на задачите. Помогнете ми.. Никои неможа да ми помогне, пробах със нев таск експлорер, но лентата отдолу се появи за секунда, премигна и изхцезна :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Мммм, както си пуснал операта пробвай да пуснеш и explorer.exe, и ако стане си провери компа за вируси и други такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Март 25, 2007 Author Report Share Публикувано Март 25, 2007 Златинов, пробвах го това, появява се за една секунда ленатата отдолу, премигва и изчезва. Не знам какво да правя. От един рестарт стана този проблем и сега н езнам какво да правя, не искам да реинсталирам Windows :( Някои ми казаха Format.. a аз даже не знам как се форматира диск и защо е нужно това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 (Редактиран) Здравейте, като за първо време защо не опиташ с проверяване за грешки по дяла с операционната система и дефрагментиране:Отваряме My Computer/десен бутон на дяла (най вероятно "C")/Properties/Tools/първия бутон (Check Now)/слагаме отметки и на двете квадратчета/OK и рестарт.Ще се позабави малко докато провери. Ако няма друга програма за дефрагментация, после My Computer/десен бутон на дяла /Properties/Tools/втория бутон (Defragment Now) Ако говорим за ХР все пак де.Успех! Редактиран Март 25, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 26, 2007 Report Share Публикувано Март 26, 2007 Ако нямаш работеща кирилица, можеш да използваш тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pit Публикувано Март 28, 2007 Report Share Публикувано Март 28, 2007 Здравей G0ld, А със System Restore (Възстановяване на системата) пробва ли?Ако не си или пък не си изключил самият "system restore service" съветвам те да пробваш! 1]Start>Run> 2]%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe 3] Следвай инструкциите, появяващи се на екрана.... Върни времето на появилия ти се календар назад! Ако не се справяш пиши за да ти дам по-подробна информация! Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Април 2, 2007 Author Report Share Публикувано Април 2, 2007 (Редактиран) Благодаря чрез Systemrestore като влязох под safemode се оправих. p.s. защо не ми се вижда аватара вече? Редактиран Април 2, 2007 от G0ld Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост