renirai Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Здравейте! Някой може ли да ми помогне за F-PROT 6.0.6.3 не иска да тръгне аз съм много зле все още с тези компютри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Причините могат да бъдат най-различни, информацията, която споделяш, не е достатъчна за да се установи проблема. Напиши например в какво се изразява самия проблем - съобщение за грешка или нещо друго? Добре е да кажеш и вида на операционната система и кога точно "не тръгва" F-PROT - по време на инсталацията или след това? Можеш да прегледаш и Съветите за успешна взаимопомощ, които могат да ти бъдат полезни при описанието на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renirai Публикувано Март 25, 2007 Author Report Share Публикувано Март 25, 2007 След като я пусна ми изписва ,че иска някаква парола или код.Незнам дали е хубава тази програма в момента съм без никаква антивирусна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Ако става въпрос за съобщението, което съм показал тук, това означава, че програмата не е регистрирана и изисква код за регистрация. Обикновено такъв код се получава при закупуването на самата програма.В твоя случай ми се струва удачно да инсталираш някоя безплатна антивирусна програма, например avast! 4 Home Edition, AVG Anti-Virus Free Edition или Avira AntiVir PersonalEdition Classic. На WEB-страниците на посочените програми има описание на техните възможности; ако се затрудняваш в избора, можеш да прочетеш темата Инсталиране и конфигуриране на Avast Home/Pro, на български и дискусиите и темите в раздел Компютърна сигурност и защита от вируси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renirai Публикувано Март 25, 2007 Author Report Share Публикувано Март 25, 2007 Благодаря за отговора. Точно ключ ми иска, но в форума ми казаха, че f-prot е много лека и добра. Посаветвай ме как и къде да намеря код, а сега ще прочета за антивирусните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 panevdd вече спомена, че такъв ключ получаваш при самото закупуване на програмата. Иначе из интернет могат да се намерят и нелегални кодове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renirai Публикувано Март 25, 2007 Author Report Share Публикувано Март 25, 2007 Благодаря Ви. Тази програма толкова ли е хубава,че всеки го е страх да ми даде малко повече информация.Моят е-маил е renirai@abv.bgКачих тоя аваст но РС ми стана много бавно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Защо пък страх? Който има повече впечатления и желае да ги сподели, ще го направи. Лично моите са, че е наистина много лека, лесна за работа, но и й липсват някои от функциите на други антивирусни програми. Иначе ако под "повече информация" имаш предвид да ти дадем ключ, си попаднал на грешното място, защото това не е warez форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
renirai Публикувано Март 25, 2007 Author Report Share Публикувано Март 25, 2007 Night_Raven - кажи ми тогава коя антивирусна да кача,откъде и да е лека. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Както каза panevdd в един горен пост можеш да пробваш Avira AntiVir® PersonalEdition Classic секция Download. Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 panevdd спомена безплатни антивирусни решения ако е важно да е такава. Иначе не мога да ти дам категоричен отговор. Антивирусни има много и няма най-добра. От леките мога да спомена F-Prot, NOD32 и Dr. Web. Иначе е най-добре да тестваш на твоята машина и да решиш сам. Изборът на антивирусна е винаги субективен и е редно да го направиш сам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост