Jump to content

Проблем със стартирането на F-prot

Препоръчан пост

Причините могат да бъдат най-различни, информацията, която споделяш, не е достатъчна за да се установи проблема. Напиши например в какво се изразява самия проблем - съобщение за грешка или нещо друго? Добре е да кажеш и вида на операционната система и кога точно "не тръгва" F-PROT - по време на инсталацията или след това? Можеш да прегледаш и Съветите за успешна взаимопомощ, които могат да ти бъдат полезни при описанието на проблема.
Сподели другаде

Ако става въпрос за съобщението, което съм показал тук, това означава, че програмата не е регистрирана и изисква код за регистрация. Обикновено такъв код се получава при закупуването на самата програма.

В твоя случай ми се струва удачно да инсталираш някоя безплатна антивирусна програма, например avast! 4 Home Edition, AVG Anti-Virus Free Edition или Avira AntiVir PersonalEdition Classic. На WEB-страниците на посочените програми има описание на техните възможности; ако се затрудняваш в избора, можеш да прочетеш темата Инсталиране и конфигуриране на Avast Home/Pro, на български и дискусиите и темите в раздел Компютърна сигурност и защита от вируси.

Сподели другаде

Благодаря за отговора. Точно ключ ми иска, но в форума ми казаха, че f-prot е много лека и добра. Посаветвай ме как и къде да намеря код, а сега ще прочета за антивирусните.
Сподели другаде

Благодаря Ви. Тази програма толкова ли е хубава,че всеки го е страх да ми даде малко повече информация.Моят е-маил е renirai@abv.bg

Качих тоя аваст но РС ми стана много бавно

Сподели другаде

Защо пък страх? Който има повече впечатления и желае да ги сподели, ще го направи. Лично моите са, че е наистина много лека, лесна за работа, но и й липсват някои от функциите на други антивирусни програми. Иначе ако под "повече информация" имаш предвид да ти дадем ключ, си попаднал на грешното място, защото това не е warez форум.
Сподели другаде

panevdd спомена безплатни антивирусни решения ако е важно да е такава. Иначе не мога да ти дам категоричен отговор. Антивирусни има много и няма най-добра. От леките мога да спомена F-Prot, NOD32 и Dr. Web. Иначе е най-добре да тестваш на твоята машина и да решиш сам. Изборът на антивирусна е винаги субективен и е редно да го направиш сам.
Сподели другаде