Jump to content

Въпрос за Office 2007 - инсталиране върху Office 2002

Препоръчан пост

Купих си списанието Computer Bild и към него имаше диск с пробна версия на Office 2007 - за 60 дни след регистрирането му. Работя с Office 2002. Ако реша да инсталирам другия диск, това ще изтрие ли автоматично старата версия и въобще какво Ви е мнението по въпроса? Заслужава ли си да пробвам или да изчакам?
Сподели другаде

Инсталацията на Office 2007 трябва да ти обнови настоящия офис пакет и да инсталира върху него. Не съм пробвал Office 2007, защото като се опитах да го инсталирам, бях шокиран от размера, който се оказа, че ще заеме, макар че бях избрал само Word и Excel. Доколкото знам, промените в интерфейса са доста радикални и пакетът преминава в доста по-шарен и графичен режим. Аз и без това не ползвам пакета често, затова ще си остана с 2003. Ако си любопитна, не пречи да го пробваш. После го деинсталираш и ако не ти върне старата версия (което и най-вероятно ще стане), си инсталираш 2002 наново.
Сподели другаде

Инсталацията на Office 2007 трябва да ти обнови настоящия офис пакет и да инсталира върху него. Не съм пробвал Office 2007, защото като се опитах да го инсталирам, бях шокиран от размера, който се оказа, че ще заеме, макар че бях избрал само Word и Excel. Доколкото знам, промените в интерфейса са доста радикални и пакетът преминава в доста по-шарен и графичен режим. Аз и без това не ползвам пакета често, затова ще си остана с 2003. Ако си любопитна, не пречи да го пробваш. После го деинсталираш и ако не ти върне старата версия (което и най-вероятно ще стане), си инсталираш 2002 наново.

Благодаря за мнението! Сега мисля, че е по- добре да изчакам и да не си отварям допълнително работа. Наистина интерфейсът е доста по- различен. Богатата информацията в списанието го доказва.

Сподели другаде

Хм. Не претендирам да съм 100 % сигурен, но ми се струва, че по време на инсталация ще те пита в коя директория да го сложи. И ако е различна от тази, където ти е 2002 ще направи на практика нова инсталация - независима от старата. Дори с нови иконки на работния плот.
Сподели другаде