Tapion Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Някой има ли представа дали мога да го подкарам с AIMP 2... ? Предпочитам я пред уинамп-а, но няма официален плугин... Опитай с това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 17, 2007 Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Мерси много ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mutha Публикувано Септември 18, 2007 Report Share Публикувано Септември 18, 2007 Мерси много ! И аз благодаря ! Много ! Точно това ми трябваше за AIMP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gafus Публикувано Април 11, 2008 Report Share Публикувано Април 11, 2008 Еми права сичко както трябва ма не показва кфо слушам.Преди да преинсталирам уиндоуса пак я бях записал и сичко беше точно ма ся... дайте некфи мнения кфо да права Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 11, 2008 Author Report Share Публикувано Април 11, 2008 Еми права сичко както трябва ма не показва кфо слушам.Преди да преинсталирам уиндоуса пак я бях записал и сичко беше точно ма ся... дайте некфи мнения кфо да праваС два скайпа едновременно ли си ?Преинсталирай Last.fm софтуера .. сигурен ли че точка 7. си я направил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gafus Публикувано Април 11, 2008 Report Share Публикувано Април 11, 2008 Сигурно в даскалото не съм излезал от някой скайп,сичко съм направил както трябва,като пускам музика от самия Last.fm тръгва но от фообара не го засича ли де да знам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 11, 2008 Author Report Share Публикувано Април 11, 2008 Сигурно в даскалото не съм излезал от някой скайп,сичко съм направил както трябва,като пускам музика от самия Last.fm тръгва но от фообара не го засича ли де да знамАко си с последната бета версия на foobar, може и да не става ( да няма поддръжка софтуера ).Ако си с portable версия, също може да има проблем.Сложил ли си тикче, както е на точка 10.Не ми се вярва да е от това, че не си излязал от скайпа в даскалото. Ако пак нещо нещо.. махни last.fm и го сложи пак, ако не иска.. преинсталирай и плеъра и пак софтуера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gafus Публикувано Април 12, 2008 Report Share Публикувано Април 12, 2008 е добре коя версия на Фубар да изтегля тогава .. пробвах с 0.8.3 и с 0.9.4,не става направих го..с версия 0.9.5.1 благодаря иначе Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Април 12, 2008 Report Share Публикувано Април 12, 2008 Като кажеш "ми не става" не помагаш особено. Я направи всичко отначало и внимателно с препрочитане на материала, който е предоставен по-горе. И отговори на въпросите, които Иван ти зададе, за да можем да ти помогнем. Поздрави... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BrakeStand Публикувано Август 12, 2008 Report Share Публикувано Август 12, 2008 някой може ли да ми помогне.... излиза ми следното съобщение http://img206.imageshack.us/img206/4467/20080813025218be8.jpg , сменях времевата зона , какво ли не правих и нищо не помага , а до преди 2-3 седмици не ми го показваше това съобщение и нямаше проблем . мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 12, 2008 Author Report Share Публикувано Август 12, 2008 От това, което търсих, мисля че това е решението:Щракаш на часовника отиваш на tab-а "Internet Time", даваш Update Now.Ако не става, виж тази тема: http://www.last.fm/forum/34905/_/378002 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Madonna Публикувано Август 12, 2008 Report Share Публикувано Август 12, 2008 някой може ли да ми помогне.... излиза ми следното съобщение http://img206.imageshack.us/img206/4467/20080813025218be8.jpg , сменях времевата зона , какво ли не правих и нищо не помага , а до преди 2-3 седмици не ми го показваше това съобщение и нямаше проблем . мерси предварителноИ на мен ми излезе това съобщение,но на мен часовника редовно ми прави проблеми.На седмицата поне веднъж ми изостава с час.След като кликнах ок не ми се е показвало отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stormcaller Публикувано Ноември 2, 2008 Report Share Публикувано Ноември 2, 2008 Здравейте!Има ли някакъв начин ако слушам радио чрез Winamp (името на изпълнителя и песента са изписани), данните да се качват в профила ми в last.fm? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 3, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2008 Здравейте!Има ли някакъв начин ако слушам радио чрез Winamp (името на изпълнителя и песента са изписани), данните да се качват в профила ми в last.fm?Софтуера вижда дължината на песента и примерно след половината от нея праща информация на сайта, че си слушал дадено парче. И не мисля, че ще може това да стане от радио, но ще потърса из форума им дали има някаква добавка или нещо друго за радио Ако намеря ще пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2008 Забравих да кажа, така е както си мисля.. не може да се направи от радио да ти ги хваща песните. Защото то за да ти 'хване' песента трябва да мине половината дължина от нея, а от радио как ще разбера, че е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост