vbonchev Публикувано Март 21, 2007 Report Share Публикувано Март 21, 2007 Здравейте! Имам следния проблем.Опитах да си настроя windows-a да мога да пиша с фонетичната клавиатура/нямам българските символи на клавиатурата си/, но не можах да се справя.Не ми се сменя en-bg и не мога да пиша на фонетика. Може ли някой да ми помогне?! Искам да си махна Флекс тайпа. Благодаря !!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 21, 2007 Report Share Публикувано Март 21, 2007 Привет. Виж тези теми:Ръководство: Регионалните и езикови настройки в Windows - как да работим с тяхПроблем с Flex Type 2k Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Март 22, 2007 Author Report Share Публикувано Март 22, 2007 (Редактиран) Привет. Виж тези теми:Ръководство: Регионалните и езикови настройки в Windows - как да работим с тяхПроблем с Flex Type 2kЗдавейте! Снощи не можах да влезна отново във форума и днес видях отговора . Всичко направих както е описано /като просто деинсталирах флекс тайпа/ и работи докато рестртираш комп. след това bg-фонетиката изчезва и пише само на латиница. Благодаря за инфото!!!! За сега щесе откажа да променям нещата ,за да не ги омажа повече. Може би след преинсталация да не инсталирам вече флекс тайп. Редактиран Март 22, 2007 от vbonchev Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост