black hawk Публикувано Март 18, 2007 Report Share Публикувано Март 18, 2007 Здравейте!Имам един въпрос.За какво служи опцията Open Network Stream и може ли да се използва,ако да как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Март 18, 2007 Report Share Публикувано Март 18, 2007 Здравейте!Имам един въпрос.За какво служи опцията Open Network Stream и може ли да се използва,ако да как?Здравей.Виж едно ръководство за VLC (английски). Обърни внимание на "Play a network stream (WebRadio, WebTV, ...)" Информация: VideoLan. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Март 18, 2007 Author Report Share Публикувано Март 18, 2007 (Редактиран) Здравей.Виж едно ръководство за VLC (английски). Обърни внимание на "Play a network stream (WebRadio, WebTV, ...)" Информация: VideoLan.Благодаря за линка,но не съм много на ти с английския и почти нищо не разбрах.Имам приятел който не е от моя град.Компа му е слабичък и има малко харддиск 10GB и за това не дърпа филми и музика.Идеята е да може да гледа филми и слуша музика от моя комп.Как може да стане или не може? Редактиран Март 18, 2007 от black hawk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост