toniko Публикувано Март 17, 2007 Report Share Публикувано Март 17, 2007 Поотделно сам ги инсталирал доста пъти..обаче ми се налага наведнъж да ги инсталирам на 1 компютър..ако може някой да ме светне от къде да прочета или да ми каже тук стъпките..първо 98 ли се инсталира или XP, някакви особености има ли и т.н. , благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 17, 2007 Report Share Публикувано Март 17, 2007 Привет toniko,Меткал съм ги на едно ПС, първо 98, след това ХР.Не е имало проблем, но качих единия на "С" а другия на "Д" като формата ми беше в FAT32 иначе от 98 не се вижда HTFS диска мисля.След това ПС то те пита кой от двата да зареди, това си спомням.Не е трудно, успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 17, 2007 Report Share Публикувано Март 17, 2007 Вярно е това, което казва orion. Първо се инсталира 98 на FAT 32 на С: , а след това ХР на NTFS на D: ХР инсталира boot manager , който те пита от коя ОС да зареди. Смятам, че ще се справиш. Успех и от мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
toniko Публикувано Март 17, 2007 Author Report Share Публикувано Март 17, 2007 благодаря за барзия отговор..ще видим за какво става дума Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост