stenley11 Публикувано Март 16, 2007 Report Share Публикувано Март 16, 2007 Имам следния проблем-не мога да използвам кирилицата на компютъра си ! Мога да пиша на кирилица само в скайп и айсикю,не знам на какво се дължи ,но е много неприятно . Иначе имам инсталирана кирилица на Уиндоуса, направени са ми настройките както трябва, обаче не знам защо не се получава.Това съобщение го написах на айсикю и след това го прехвърлих в форума-при всеки опит да пиша на кирилижа ми излизат някакви числа букви и т.н.Надявам се някой да може да ми помогне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 16, 2007 Report Share Публикувано Март 16, 2007 Привет Stamba,Погледни това и ако има нещо не ясно пиши да помагаме.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2007 Report Share Публикувано Март 16, 2007 Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост