mel Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 Здравейте!Срам ме е да задам този много глупав въпрос, но... Това което правя е Winamp Playlist, но проблемът ми е, че не мога да го сейфам. Досегашния ми вариант е: след като съм подбрала песните да натисна File и след това Save Playlist, но всеки път когато изключа Winamp, трябва отново да отварям файла от PC-то. Няма ли начин Playlist-а да си е зареден автоматично винаги когато отворя Winamp, без да го търся из PC-то ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 По принцип, когато затвориш Winamp той си запазва текущото съдържание на playlist-а в неговата си папка под формата на 2 файла - winamp.m3u и Winamp.m3u8 и ползва тези файлове, за да зареди последния ползван списък при стартиране. Щом винаги стартира с празен списък, е възможно playlist-ът в папката на Winamp да е с атрибут само за четене (Read only) и Winamp да не може да запамети списъка. Провери дали файловете winamp.m3u и Winamp.m3u8 в папката на Winamp не са Read only (Properties) и ако са, махни отметката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Март 14, 2007 Author Report Share Публикувано Март 14, 2007 (Редактиран) Стана!Махнах отметките. Благодаря много! Редактиран Март 14, 2007 от mel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост