Jump to content

Как да направя XP на Vista без Vista Transformation Pack

Препоръчан пост

Някой от вас да знае подобна програма на Top THemes XP? Искам да си направя компютъра с изглед на Vista но ми дава че Top THemes XP не мога вече да и ползвам трайъл версията, а с нея много лесно се оправях. Пробвах с Vista Transformation Pack 5.0 но не се получава нужният ми ефект - все остава част от XP-то. И така, ако някой знае как мога да си "преобразя" XP-то на Vista нека пише ще черпя, обещавам. От снощи се мъча да постигна желаният ефект но не става и вче съм почти :crazy: разбирате ме.

Благодаря предварително

Сподели другаде

Само да попитам - пробва ли с 6-та версия на Vista Transformation Pack? Също така не казваш какво е останало от ХР-то при 5-цата и какво точно очакваш да се промени.
Сподели другаде

Toку що сложих Vista Transformation Pack 6 - получи се :thumbsup: Не мога да повярвам, почти 24 часа си играх да го оправям. Иначе от ХР-то оставаха лентата при зареждане, курсъра на мишкта и други дребни неща, но ме дразнеха сега единственото което подсказва че е ХР е "Старт" бутона но ще го преживеч, искаше ми се да е като Longhorn - "Старт" бутона но нищо, после имах инсталирана от отдавна тема Longhorn но я изтрих вчра и от там ми тръгнаха ядовете, иначе не можеше човек да познае какъв е Windows-a, но сега ще го оставя както го трансформира. По нататък ще мисля за подобрения :giggle:
Сподели другаде