Shak Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 Някой от вас да знае подобна програма на Top THemes XP? Искам да си направя компютъра с изглед на Vista но ми дава че Top THemes XP не мога вече да и ползвам трайъл версията, а с нея много лесно се оправях. Пробвах с Vista Transformation Pack 5.0 но не се получава нужният ми ефект - все остава част от XP-то. И така, ако някой знае как мога да си "преобразя" XP-то на Vista нека пише ще черпя, обещавам. От снощи се мъча да постигна желаният ефект но не става и вче съм почти разбирате ме.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 Само да попитам - пробва ли с 6-та версия на Vista Transformation Pack? Също така не казваш какво е останало от ХР-то при 5-цата и какво точно очакваш да се промени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Март 13, 2007 Author Report Share Публикувано Март 13, 2007 Toку що сложих Vista Transformation Pack 6 - получи се Не мога да повярвам, почти 24 часа си играх да го оправям. Иначе от ХР-то оставаха лентата при зареждане, курсъра на мишкта и други дребни неща, но ме дразнеха сега единственото което подсказва че е ХР е "Старт" бутона но ще го преживеч, искаше ми се да е като Longhorn - "Старт" бутона но нищо, после имах инсталирана от отдавна тема Longhorn но я изтрих вчра и от там ми тръгнаха ядовете, иначе не можеше човек да познае какъв е Windows-a, но сега ще го оставя както го трансформира. По нататък ще мисля за подобрения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост