Maniac Публикувано Май 16, 2007 Report Share Публикувано Май 16, 2007 Здравейте! Извинявам се, ако греша темата, но имам един въпрос. Можете ли да ми дадете линк към сайт/форум, в които са обяснени как да настроя IE7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2007 Report Share Публикувано Май 16, 2007 Това ще свърши ли работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Май 16, 2007 Report Share Публикувано Май 16, 2007 Здравей! Благодаря все пак, но каквото и да е това е за 6. Благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2007 Report Share Публикувано Май 16, 2007 Би трябвало да върши работа (поне малко) и за 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 Здравейте! Измислих как ще настроя моя IE7 и реших да го споделя с вас. Като начало трябва Интернет Експлорер да на език, който ние разбираме, за мен най-добрият ще е кирилица. Ето: това е пакет, който включва 32 езика: Arabic, Bulgarian, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Latvian, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish.Лиценз: Freeware Изтегляме инсталационния файл и го инсталираме както обикновенна програма. След инсталацията влезте в Internet Explorer 7 и той ще ви бъде автоматично преведен на български език. Сега вече можете да прочетете всичко описано за дадена опция в браузъра и да я активирате или да я настройте. За настройка на браузъра започнете от "Инструменти". Вече направих до някъде настройките за IE-то ми, защото побързах да споделя идеята ми с вас. Скоро ще я завърша. За сега, той ми върши перфектна работа, защото хем бързо зарежда сайтовете, хем е по лек от Mozilla и Opera. Надявам се и да е сигурен, но евентуално има дупки ще си проличи и ще ви пиша отново. За сега всичко е тип-топ. Приятен ден! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 В каталога с програми на български език има български езиков пакет за Internet Explorer 7, който съдържа само него и не ти инсталира другите ненужни езици (заема по-малко място). ПС: За да работи този езиков пакет е необходима да бъде инсталиран и езиковия пакет за Windows XP на съответния език (в нашия случай - българският) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост