Jump to content

Проблем с IE

zelenosianie

Препоръчан пост

Здравейте! Измислих как ще настроя моя IE7 и реших да го споделя с вас. Като начало трябва Интернет Експлорер да на език, който ние разбираме, за мен най-добрият ще е кирилица. Ето: това е пакет, който включва 32 езика: Arabic, Bulgarian, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Latvian, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish.

Лиценз: Freeware

Изтегляме инсталационния файл и го инсталираме както обикновенна програма. След инсталацията влезте в Internet Explorer 7 и той ще ви бъде автоматично преведен на български език. Сега вече можете да прочетете всичко описано за дадена опция в браузъра и да я активирате или да я настройте. За настройка на браузъра започнете от "Инструменти".

Вече направих до някъде настройките за IE-то ми, защото побързах да споделя идеята ми с вас. Скоро ще я завърша. За сега, той ми върши перфектна работа, защото хем бързо зарежда сайтовете, хем е по лек от Mozilla и Opera. Надявам се и да е сигурен, но евентуално има дупки ще си проличи и ще ви пиша отново. За сега всичко е тип-топ. Приятен ден!

Сподели другаде

В каталога с програми на български език има български езиков пакет за Internet Explorer 7, който съдържа само него и не ти инсталира другите ненужни езици (заема по-малко място).

ПС: За да работи този езиков пакет е необходима да бъде инсталиран и езиковия пакет за Windows XP на съответния език (в нашия случай - българският)

Сподели другаде