alexsmith Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 много моля да ми помогнете имам следния проблем- изведнъж ми изчезнаха субтитрите от всички медиа плеъри които ползвамнастройка ли е това или по-сериозен проблем? моля отговорете ми на мейл no6tendajd@gmail.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 Това е форум и е прието отговорите да се дават тук, за да са от полза и на други потребители, които отворят темата, в случай, че и те имат такъв проблем. Сега по темата. На базата на леко оскъдната информация, която си дал, мога да ти препоръчам да деинсталираш кодеците, които ползваш, да почистиш регистрите и да ги инсталираш наново. Ако ползваш някой филтър за субтитри, като DirectVobSub или G400 например, е възможно да се е прецакал нещо. Иначе ако не това, няма да е зле да споменеш, кои плеъри си пробвал, какви кодеци ползваш, откога е така и друга помощна информация, която се сетиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост