mishoval Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 Защо като качвам торенти с биткомета /уж 0.70 бил най стабилната версия/ компа ми зависва - няма интернет, трудно отварям програми и папки, налага се да рестартирам РС-то, за да изляза от това състояние. Когато не ползувам кометата, компютъра е пушка. Направил съм всички настройки, препоръчвани във форумите.Моля помогнете със съвет или по подробно описание на настройките за кометата - търсих по всевъзможни форуми, но не открих решение на моя проблем. Благодаря предварително. P.S:Може би е уместно да спомена, че същото се случва и когато свалям торент с FlashGet-а - вероятно причината е в компа ми, но как да я отстраня. Не става след пълна деинсталация и ново качване на BitComet и FlashGet. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 хммммЗа да ти го товари - значи или имаш малко РАМ памет или повечко, но доста торент задачи има в клинета( поне аз така си го обеснявам).utorrent е торент клинет, който ползва доста малко памет и според мене ще е от полза.За това с Интернета, аз лично когато сийдвам, отварям страниците бавни, защото канала през, който ми идва нета става като "запушен" от конекции - и или спирам клиента или ограничавам UP Скороста ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 Махни я нея програма и си сложи µTorrent 1.6 Build 472 Final или ползвай FlashGet 1.81 . Биткомета е много гадна програма несе занимавай с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 IVAN вече даде отговора, който щях да дам и аз, затова искам само да допълня. Колкото и странно да звучи, но когато теглите много бързо, компютъра ви се натоварва. Тава е най-общо казано и няма да навлизам в подробности, но ще ви кажа, че при торентите натоварването е още по-голямо, защото се извършват много операции в секунда. Така се получава, че когато теглите много бързо, компютъра ви се забавя и от там идват проблемите. Най-лесното решение е да се намали скоростта на изтегляне или на качване на информацията. Ако това не помогне - пиши пак и ще мислим нататък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 Махни я нея програма и си сложи µTorrent 1.6 Build 472 Final или ползвай FlashGet 1.81 . Биткомета е много гадна програма несе занимавай с нея.Да, кометата се поразводни в последните версии, но някои по-стари са си доста стабилни и надеждни. Категорично не бих нарекъл BitComet "гадна". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост