toniko Публикувано Март 11, 2007 Report Share Публикувано Март 11, 2007 (Редактиран) Както пише и в заглавието..забравих си паролата..направо ми излитна от акълът ..въпросът ми е знае ли някой как да я поправя или да я науча...мммм..или трябва на ново да преинсталирам всичко.. Редактиран Март 11, 2007 от toniko Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
toniko Публикувано Март 11, 2007 Author Report Share Публикувано Март 11, 2007 всъщност преди да ми отговорите..хаха аз се усетих от къде мога да я разбера..ако на някой му се случи все пак и не знае какво да прави..в Директория Windows се намира един файл my.ini там пише това което ви е необходимо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 всъщност преди да ми отговорите..хаха аз се усетих от къде мога да я разбера..ако на някой му се случи все пак и не знае какво да прави..в Директория Windows се намира един файл my.ini там пише това което ви е необходимо toniko, благодаря ти сърдечно за този ти отговор, защото дори и като си намерил отговор на проблема ти, ти направи темата полезна и за други потребители с подобен проблем. Още веднъж благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост