nakata Публикувано Март 11, 2007 Report Share Публикувано Март 11, 2007 Здравейте на всички имам следния проблем,направих снимки на едно тържество на мои колеги.Че тези снимки искам да им ги направя на диск независимо какъв ДВД или СД и да си ги гледат на ДВД плеър.Искам да ви кажа че до сега съм изхахил много дискове ДВД и СД като ги правя по най различни начини но не стават.Молбата ми е ако има някой опит с моя проблем да ми каже как да правя снимки така че да се гледат на ДВД плеър.И ако може по подробно да ми обясни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 11, 2007 Report Share Публикувано Март 11, 2007 И аз съм имал подобен проблем, и накрая си направих слайд шоу с програма на която изгубих следите след преинстал. Сега обаче гледам, че NERO 7 има опция MAKE PHOTO SLIDE SHOW (DVD). Предполагам няма да имаш проблем със създаването. Предполагам, че е елементарно.http://img262.imageshack.us/img262/7464/nerozm1.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Март 12, 2007 Author Report Share Публикувано Март 12, 2007 Това ми е идеята независимо по какъв начин със слайт шоу или по друк начин искам да се гледат на ДВД плеър.Ако знае някой моля да сподели.Забравих да кажа че снимките са 2816 на 2112 JPEG изображение.Но искам качеството да се запази максимално. Забравих да кажа че ДВД-то се справя с тези формати divx,dvd,svcd,vcd,cd,mp3,и дискове с кодак снимки,cd-r,cd-rw Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 12, 2007 Report Share Публикувано Март 12, 2007 DVD SlideshowDVD Photo SlideshowArcSoft DVD SlideShowТуториал "Как да направим ДВД диск с PhotoDVD2 "Adusoft Photo DVD SlideshowHow to make a Photo DVD SlideshowИма и още много варианти, но на мен ако ми се наложи бих го направил с НЕРО. НЕ съм сигурен, че си забелязал този вариант .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Март 12, 2007 Author Report Share Публикувано Март 12, 2007 Аз Неро 7 го изключвам като вариянт по причина че е много голяма програма.Ползвам Неро 6.6.1.6 но за съжеление с него не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 Аз си правя слайдшоу с DVDLabPro,като си правя това с музикален съпровод.Само,че аудиото ти трябва да ти е в AC3.После нямам никакви проблеми на домашния DVD Player. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Svetlio70 Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 DVD SlideshowDVD Photo SlideshowArcSoft DVD SlideShowТуториал "Как да направим ДВД диск с PhotoDVD2 "Adusoft Photo DVD SlideshowHow to make a Photo DVD SlideshowИма и още много варианти, но на мен ако ми се наложи бих го направил с НЕРО. НЕ съм сигурен, че си забелязал този вариант ....Само да добавя 2 много добри програми които съм ползвал и са сравнително елементарни > ProShow Gold и MemoriesOnTV3.Създават слайд шоу с меню,ефекти,музикален фон.... http://i.data.bg/07/03/13/276834_orig.jpg http://i.data.bg/07/03/13/276840_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 Здравейте на всички имам следния проблем,направих снимки на едно тържество на мои колеги.Че тези снимки искам да им ги направя на диск независимо какъв ДВД или СД и да си ги гледат на ДВД плеър.Искам да ви кажа че до сега съм изхахил много дискове ДВД и СД като ги правя по най различни начини но не стават.Молбата ми е ако има някой опит с моя проблем да ми каже как да правя снимки така че да се гледат на ДВД плеър.И ако може по подробно да ми обясни. Странно. Аз сега записах маса JPEG картинки на компютъра с Nero 6 като данни (Data) на CD и DVD (Verbatim). После ги пуснах, както си бяха в папки на CD/DVD плеъра, дето съм вързал към телевизора (NEO, абсолютно дръвче от преди две-три години модел. Чете подобно на твоя плеър разни медиаформати). Всичко се вижда перфектно, няма проблем. Пробвах снимки с доста по-голяма голяма резолюция от това, което ти си посочил (2800X2100). После добавих (като DATA, данни) и MP3, върви си. Чува се повече от добре. Да не е от дисковете (имам предвид марката)? В никакъв случай не рекламирам Verbatim. Просто използвам тази марка дискове по ред причини. Една от която е, че не са оцветени и на CD/DVD на лаптопа няма проблем с четенето. Иначе стържат, нагряват се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Svetlio70 Публикувано Март 13, 2007 Report Share Публикувано Март 13, 2007 Като Data Disc би трябвало всеки ДВД плеър да ги чете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Март 14, 2007 Author Report Share Публикувано Март 14, 2007 Странно. Аз сега записах маса JPEG картинки на компютъра с Nero 6 като данни (Data) на CD и DVD (Verbatim). После ги пуснах, както си бяха в папки на CD/DVD плеъра, дето съм вързал към телевизора (NEO, абсолютно дръвче от преди две-три години модел. Чете подобно на твоя плеър разни медиаформати). Всичко се вижда перфектно, няма проблем. Пробвах снимки с доста по-голяма голяма резолюция от това, което ти си посочил (2800X2100). После добавих (като DATA, данни) и MP3, върви си. Чува се повече от добре. Да не е от дисковете (имам предвид марката)? В никакъв случай не рекламирам Verbatim. Просто използвам тази марка дискове по ред причини. Една от която е, че не са оцветени и на CD/DVD на лаптопа няма проблем с четенето. Иначе стържат, нагряват се. И на мен ми е странно но за съжеление това е полужението ДВД плеъра с който разполагам е DVD-M51DIVX NEO пише че е напълно съвместим със следните формати divx,dvd,svcd,vcd,cd,mp3,и дискове с кодак снимки,cd-r,cd-rw сменил съм най различни дискове ДВД и СД и аз последно време работя с Вербатим но нещо не се получава. С неро 6.6.1.6 ги правя но най много ме дразни че като направя с нерото VCD-диск не го чете и направо вече се обърках и незнам къде да търся причината.На най бавната скорост съм пробвал да ги правя но де ги чете де не.А да не говорим за изхабените дискове.Ко има някой идея да казва ще съм му благодарен.Инсталирах Неро 7 същата работа само дето ми оплеска компа и го махнах с триста зора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 Странно. Аз сега записах маса JPEG картинки на компютъра с Nero 6 като данни (Data) на CD и DVD (Verbatim). После ги пуснах, както си бяха в папки на CD/DVD плеъра, дето съм вързал към телевизора (NEO, абсолютно дръвче от преди две-три години модел. Чете подобно на твоя плеър разни медиаформати). Всичко се вижда перфектно, няма проблем. Пробвах снимки с доста по-голяма голяма резолюция от това, което ти си посочил (2800X2100). После добавих (като DATA, данни) и MP3, върви си. Чува се повече от добре. Да не е от дисковете (имам предвид марката)? В никакъв случай не рекламирам Verbatim. Просто използвам тази марка дискове по ред причини. Една от която е, че не са оцветени и на CD/DVD на лаптопа няма проблем с четенето. Иначе стържат, нагряват се. Аз стигнах до извода, че си е точно от Плеъра. Точно както описваш правя диск като данни на ДВД диск и се оказва, че "дървен" ДВД плеър го чете, а плеър Philips не разпознава диска, камоли това което съдържа. Като Data Disc би трябвало всеки ДВД плеър да ги четеДа ама не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост