rrr3 Публикувано Март 11, 2007 Report Share Публикувано Март 11, 2007 След гледане на DVD филм и излизане от програмата ПС ми заспива ,и трябва да рестартирам.Някой да има идея за проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 18, 2007 Report Share Публикувано Март 18, 2007 1. Деинсталираш2. Гасиш компа3. Вкл компа4. Почистваш регистрите / по възможност ръчно /5. Гасиш компа6. Вкл компа7. Инсталираш нова версия Може и да е смешно или наивно, но така съм решавал доста проблеми. Дано ти помогне и а на теб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 19, 2007 Report Share Публикувано Март 19, 2007 Отдавна не съм работил с програмата, но виж дали няма опция в настройките за изключване на компютъра след спиране на филма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rrr3 Публикувано Март 19, 2007 Author Report Share Публикувано Март 19, 2007 Други идеи??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 19, 2007 Report Share Публикувано Март 19, 2007 Други идеи??? Това означава ли, че си пробвал предложенията ни и е нямало ефект? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rrr3 Публикувано Март 22, 2007 Author Report Share Публикувано Март 22, 2007 И двете препоръки съм ги правил без успех.Интересното е че пробвах с други по-стари версии на програмата и единствената която работи нормално е V-4.0. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2007 Report Share Публикувано Март 22, 2007 Погледни дали в Event Viewer (Start -> Run -> пишеш eventvwr -> OK) има някакви грешки. Опитай под Safe Mode да симулираш условията и да видиш дали ще се появи проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rrr3 Публикувано Март 22, 2007 Author Report Share Публикувано Март 22, 2007 Application-Log-Application Error RecordsSecurity-Log-Security Audit RecordsSystem-Log-System Error Records Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2007 Report Share Публикувано Март 22, 2007 Знам какви са разделите в Event Viewer-а. Трябваше просто да кажеш, че не знаеш как се работи с него. Имах предвид дали в самите раздела Application има някакви грешки (Error) за програмата. Ето шотче:http://img113.imageshack.us/img113/7724/eventqr1.pngАко има, кликни два пъти върху нея и копирай тук текста, който се намира в поле Description.Можеш да провериш и раздел System дали и какви грешки има и направиш шот ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rrr3 Публикувано Март 23, 2007 Author Report Share Публикувано Март 23, 2007 Грешки много,но ако ми кажеш и как да ги копирам ще съм ти много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 23, 2007 Report Share Публикувано Март 23, 2007 Грешки много,но ако ми кажеш и как да ги копирам ще съм ти много благодарен Ами написал съм:Ако има, кликни два пъти върху нея и копирай тук текста, който се намира в поле Description.Можеш да провериш и раздел System дали и какви грешки има и направиш шот ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rrr3 Публикувано Март 23, 2007 Author Report Share Публикувано Март 23, 2007 Нищо не могам да копирам.Кликвам два пъти ,излиза ми информацията за грешките но не мога да копирам текста.Никъде няма copy или пък save as.Как да го копирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 23, 2007 Report Share Публикувано Март 23, 2007 Нищо не могам да копирам.Кликвам два пъти ,излиза ми информацията за грешките но не мога да копирам текста.Никъде няма copy или пък save as.Как да го копирам? Маркираш -> CTRL+C -> CTRL+V във форума. CTRL+C = copyCTRL+V = paste Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rrr3 Публикувано Март 25, 2007 Author Report Share Публикувано Март 25, 2007 Ок.eventvwr Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост