Jump to content

Препоръчан пост

1. Деинсталираш

2. Гасиш компа

3. Вкл компа

4. Почистваш регистрите / по възможност ръчно /

5. Гасиш компа

6. Вкл компа

7. Инсталираш нова версия

Може и да е смешно или наивно, но така съм решавал доста проблеми. Дано ти помогне и а на теб :thumbsup:

Сподели другаде

Знам какви са разделите в Event Viewer-а. Трябваше просто да кажеш, че не знаеш как се работи с него. :)

Имах предвид дали в самите раздела Application има някакви грешки (Error) за програмата. Ето шотче:

http://img113.imageshack.us/img113/7724/eventqr1.png

Ако има, кликни два пъти върху нея и копирай тук текста, който се намира в поле Description.

Можеш да провериш и раздел System дали и какви грешки има и направиш шот ако може.

Сподели другаде

Грешки много,но ако ми кажеш и как да ги копирам ще съм ти много благодарен :bravo:

Ами написал съм:

Ако има, кликни два пъти върху нея и копирай тук текста, който се намира в поле Description.

Можеш да провериш и раздел System дали и какви грешки има и направиш шот ако може.

:)

Сподели другаде

Нищо не могам да копирам.Кликвам два пъти ,излиза ми информацията за грешките но не мога да копирам текста.Никъде няма copy или пък save as.Как да го копирам? :blush:

Маркираш -> CTRL+C -> CTRL+V във форума.

CTRL+C = copy

CTRL+V = paste

Сподели другаде